Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. Dressingul poate fi asemănat cu un spital știu sunt nebun

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa. Dressingul poate fi asemănat cu un spital știu sunt nebun

Dorian Popa s-a mutat în casa visurilor sale în urmă cu șase ani și și-a amenajat spațiul de locuit exact așa cum și-a dorit, ca să se potrivească stilului său de viață. Artistul, în vârstă de 35 de ani, locuiește într-o vilă de lux, situată în Domnești, care beneficiază de piscină în curte și un garaj spațios unde își ține bolidul său de 300 de mii de euro.

Dorian Popa: „Sunt investiţii colosale la o casă. E greu să faci o casă!” Schimbările majore pe care le-a făcut au fost la parterul vilei. În urmă cu câțiva ani, Dorian Popa spunea că vila se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați, iar întreaga curte măsoară 600 de metri pătrați.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro. Dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum. Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor şi 600 de metri pătraţi are terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă. Iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a spus el, la emisiunea “Dimineaţa Blană” de la Pro FM.

Pentru că este nelipsit din mediul online, Dorian Popa a făcut public un tur al casei sale, cu scopul de a le arăta curioșilor ce schimbări a făcut în locuința sa de-a lungul timpului.

Citește și  Eva Măruță a reacționat după ce a primit un val de ură în urma rolului din Tati part-time. Fiica Andrei i-a uimit pe toți Știam eu că oamenii sunt

„E un home tour în care veți vedea fiecare cămăruță a casei în care eu locuiesc. Și dacă tot a fost să fie cu o renovare la cinci ani de existență ne-am luat timpul necesar și am filmat în cel mai mic detaliu toate camerele din casă” – a spus el în prezentarea casei, într-un clip pe Youtube.

stiricalitative