Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au despărțit după 5 ani de relație. Primele declarații: „Facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au despărțit după 5 ani de relație. Primele declarații: „Facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”

Flavia Mihășan și Marius Moldovan nu mai formează un cuplu! Chiar dacă au doi copii împreună, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, dar cu toate acestea rămân în relații bune pentru băiețeii lor.

De cinci ani de zile, Flavia Mihășan și Marius Moldovan trăiau o frumoasă poveste de iubire. Totul până ieri, când Cancan a anunțat că cei doi s-au despărțit. Publicația a scris că toată treaba s-a petrecut în urmă cu doar câteva luni.

Povestea de iubire dintre Flavia și Marius a început să scârțâie treptat, iar după nenumărate încercări de a repara câte ceva, cu atât mai mult cu cât ei au și doi copii împreună, au ajuns, în cele din urmă, la despărțire.

Ulterior, pentru Playtech, Flavia Mihășan a confirmat despărțirea. Ea a mărturisit că se respectă reciproc și continuă să formeze o echipă perfectă pentru cei doi copii. Sunt dispuși să facă tot ce trebuie pentru cei mici, motiv pentru care vor avea o relație bună mereu.

„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii’, a declarat Flavia Mihășan.

Ce spunea Flavia Mihășan despre nunta cu Marius Moldovan

Deși primise inelul de logodnă, Flavia Mihășan și Marius Moldovan nu s-au căsătorit, nunta nu a avut loc. Cei doi au vrut să se căsătorească civil când au făcut botezul unuia dintre copii, dar au anulat acest plan, pentru că nu au avut timp să se organizeze cu tot ce trebuie.

Citește și  BANC La şcoală profesoara de matematică Bulă ți-ai făcut tema

„Nu e ceva ce să vreau neapărat, noi abia avem timp să facem chestiile de pe o zi pe alta. Adică să stai să planifici invitați, deci nu. Și la botez a fost ceva…și nu ne-am ocupat noi, ne-a ajutat un party planner că altfel nu pot să fac chestia asta. Mi se pare ceva foarte mult’, a spus ea pentru Impact.

Într-un interviu mai vechi pentru ego.ro, Flavia Mihășan a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mama a doi băieți. Ea are grijă singură de copii, dar și de silueta ei. „Nici eu nu știu cum de arăt așa după două sarcini. E genetic, e ceva. Fug și după băieții mei. Fug mult. Când mă duc în parc văd alte mămici îmbrăcate în rochițe, în nu știu ce. La mine nu. Trebuie să fiu în adidași și trening. Zici că vin după maraton. Și nu că fuge Tudor, amândoi fug. De cele mai multe ori în direcții opuse. Sunt mereu în dubii către cine să mă duc mai repede. Mă gândesc care se poate răni mai repede și mă duc spre bebe’, a povestit dansatoarea.

Citește și  Mirela Vaida Nemulțumită De Salariu La Antena 1

„Nu am ajutor. Suntem doar noi. Acum nu am nevoie. Am avut ajutor multe luni pentru că eram cu amândoi acasă înainte să meargă Carol la grădiniță. Dar acum dacă el merge la grădiniță’, a mai zis ea în urmă cu un an.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *