Seară De Seară Un Bărbat Îmbrăcat Cu Haine Murdare Merge La Metrou Și Se Așază Pe Jos

Seară De Seară Un Bărbat Îmbrăcat Cu Haine Murdare Merge La Metrou Și Se Așază Pe Jos

După orele obositoare petrecute pe șantier, bărbatul merge la metrou în fiecare noapte pentru a folosi Wi-fi-ul gratuit ca să reușească să vorbească măcar câteva minute cu familia sa, aflată la mii de kilometri distanță.

Ge Yuanzheng are un buget foarte mic și câștigă între 30-45 de dolari pe zi, așa că este nevoit să locuiască într-un singur dormitor cu colegii săi. Bărbatul muncește din greu pentru a strânge bani pentru familia sa.

Dar, după lăsarea întunericului, acesta este văzut la metrou, unde vorbește la telefon cu soția și cu copiii săi, folosind conexiunea Wi-fi din subteran.

„Nu vreau să cheltui bani, dar mi-e dor de casă și vreau să vorbesc cu familia mea”, a dezvăluit bărbatul.

Un călător care l-a văzut sunându-și familia i-a făcut o fotografie și a distribuit-o online. Cum era și de așteptat, imainea a devenit virală și oamenii i-au apreciat sacrificiile pe care le face.

Unele persoane ar face orice pentru familia lor, chiar dacă acest lucru implică extrem de multe sacrificii.

Citește și  Mihaela Rădulescu noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

După orele obositoare petrecute pe șantier, bărbatul merge la metrou în fiecare noapte pentru a folosi Wi-fi-ul gratuit ca să reușească să vorbească măcar câteva minute cu familia sa, aflată la mii de kilometri distanță.Ge Yuanzheng are un buget foarte mic și câștigă între 30-45 de dolari pe zi, așa că este nevoit să locuiască într-un singur dormitor cu colegii săi.

stiricalitative