Gabriela Oncescu a murit. A fost un înger pentru mii de copii

După ce a luptat timp de doi ani să învingă o boală cruntă, medicul piteștean Gabriela Oncescu a pierdut astăzi lupta pentru viață.

Foarte îndrăgită ca pediatru, Gabriela Oncescu a reprezentat unul dintre cele mai respectate nume ale medicinii argeșene. 

Colegiul Medicilor Argeș anunță cu profundă durere încetarea din viață a distinsei doamne dr. Gabriela Oncescu – medic de familie, un profesionist desăvârșit și un om de o aleasă probitate morală. Condoleanțe familiei, a anunțat instituția.

Astăzi, orașul Pitești și comunitatea medicală din județul Argeș sunt în doliu, ca urmare a trecerii neașteptate în neființă a Dr. Gabriela Oncescu, un medic deosebit de respectat și iubit.

Citește și  Rugăciunea zilei de miercuri. Tradiții și superstiții care se respectă miercurea

După o luptă de doi ani cu o boală nemiloasă, Dr. Gabriela Oncescu, cunoscută pentru dedicarea și afecțiunea sa față de pacienți, a decedat.

Dr. Oncescu a fost o prezență marcantă în medicina argeșeană, oferind ani de zile servicii medicale de familie excepționale. Îndrăgită pentru grija și atenția cu care trata pacienții de toate vârstele, ea a lăsat o amprentă durabilă în inimile celor care au cunoscut-o.

Citește și  Familia Secretă A Lui Florin Piersic. Acum Are Și Doi Nepoți Adulți Imagini Memorabile

 În aceste momente de profundă tristețe, ne unim cu familia îndurerată în rugăciune și gânduri bune.

Comunitatea își va aminti mereu de Dr. Gabriela Oncescu nu doar ca de un medic excepțional, ci și ca de un om de o calitate rară

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *