Cum se afișează Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă intervenție: ”Am ales să port cagulă. Sunt foarte inflamată și foarte vânătă” FOTO

Cum se afișează Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut o nouă intervenție: ”Am ales să port cagulă. Sunt foarte inflamată și foarte vânătă” FOTO

Bianca Drăgușanu a intrat în ”reparații” la început de an, după cum a povestit chiar ea. Urmează un proces lung de vindecare, iar pielea ei este plină de vânătăi și semne. Din acest motiv, Bianca a ales să poarte o cagulă și ochelari de soare, care să îi acopere complet chipul.

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut

Vedeta s-a afișat pe Instagram purtând o cagulă neagră, semi-transparentă, și le-a explicat fanilor ei de ce a ales accesoriul inedit. Bianca a povestit că vindecarea operațiilor pe care le-a făcut va fi de durată și că nu vrea să se afișeze nici pe rețelele de socializare, nici în viața reală cu semnele intervențiilor.

Fosta asistentă TV a mai povestit că a intrat într-o benzinărie, iar oamenii de acolo au reacționat pozitiv când au văzut-o cu cagula pe față, spunându-i că este foarte cool. Look-ul ales de vedetă seamănă cu cel afișat de Kim Kardashian la MET Gala, în 2021.

”Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă… Am o piele foarte sensibilă, practic și teoretic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar o să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării.”, a spus Bianca, pe Instagram

”Aș vrea să-mi repar toată fața”

Bianca Drăgușanu a recunoscut, la un moment dat, că are peste 30 de intervenții estetice la activ și că nu se va opri din a face operații niciodată. Unele intervenții pe care le-a făcut de-a lungul timpului nu au fost însă cele mai inspirate, astfel că acum Bianca vrea să ”repare” ce a stricat în trecut.

”Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să să repare”, a spus Bianca Drăgușanu, pe rețelele de socializare, la începutul anului.

Vedeta a început cu topirea acidului din buze și a recunoscut că această procedură îi provoacă mari emoții.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *