Cătălin Moroşanu Amendat Şi Fără Permis De Conducere

Cătălin Moroşanu Amendat Şi Fără Permis De Conducere

Cu toate că este un sportiv de top și un consilier județean respectat, Cătălin Moroșanu se află din nou în mijlocul unui scandal legat de conducerea mașinii. Recent, acesta a fost prins circulând cu o viteză de 154 de kilometri pe oră în județul Buzău, fiind depășită limita legală de viteză cu mult peste limitele admise.

Pentru această infracțiune, Cătălin Moroșanu nu doar că și-a pierdut permisul de conducere, ci a primit și o amendă în valoare de 1.305 lei. Polițiștii rutieri din Buzău au organizat o serie de acțiuni pentru a combate viteza excesivă și au reușit să prindă nu mai puțin de 22 de șoferi care au depășit limitele legale de viteză. Dintre aceștia, 4 conducători auto au fost nevoiți să predea permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, cel mai mare exces de viteză înregistrat a fost de 154 km/h și a fost înregistrat de aparatele radar la un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Galați. Incidentul a avut loc pe DN2 E85, în afara localității Limpeziș. Acesta a fost amendat și i-a fost luat permisul de conducere. Surse locale afirmă că este vorba, de fapt, despre cunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu, consilier județean în Consiliul Județean Galați.

Aceasta nu este prima dată când Cătălin Moroșanu se află în mijlocul unor situații legate de încălcarea regulilor de circulație. În primăvara acestui an, acesta a fost prins la volan sub influența alcoolului, ceea ce a atras și atunci atenția opiniei publice. Totodată, în anul 2017, sportivul a fost lăsat fără permis de conducere pentru depășirea limitelor legale de viteză în județul Vaslui.

Citește și  Ce face Ileana Șipoteanu astăzi la 4 ani de la decesul soțului

Este clar că Cătălin Moroșanu are o istorie controversată în trafic, iar aceste incidente repetate ridică semne de întrebare privind comportamentul său ca șofer și respectarea legilor rutiere. Cu toate acestea, sportivul continuă să aibă o carieră de succes în lumea sportului și să își facă numele cunoscut prin performanțele sale.

În ciuda acestor probleme în trafic, Cătălin Moroșanu se concentrează în prezent pe un nou proiect. Emisiunea “Survivor România” din acest an i-a schimbat planurile sportivului, care acum intenționează să-și deschidă propria academie la București. Acesta dorește să ofere o gamă largă de activități sportive, inclusiv kickboxing și cross-fit pentru femei.

“Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici”, a declarat sportivul.

Această schimbare-surpriză în viața lui Cătălin Moroșanu demonstrează că acesta nu se lasă descurajat de incidentele din trecut și își dorește să își construiască o carieră solidă în afara ringului.

În concluzie, Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România, a fost prins circulând cu viteză excesivă în județul Buzău, fapt pentru care și-a pierdut permisul de conducere și a primit o amendă. Aceasta nu este prima dată când sportivul se confruntă cu astfel de situații, însă acesta continuă să fie activ în lumea sportului și să își dezvolte propriile proiecte, precum deschiderea unei academii la București.

stiricalitative