Cine Ar Fi Concurenții Din Sezonul 20 Al Emisiunii Te Cunosc De UndevaCe Surprize Ar Pregăti Producătorii

Cine Ar Fi Concurenții Din Sezonul 20 Al Emisiunii Te Cunosc De UndevaCe Surprize Ar Pregăti Producătorii

În câteva luni, un nou sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!” va începe pe Antena 1, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta întregul show.

Filmările pentru sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” au început deja, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle cine sunt cele opt echipe care vor aduce noi personaje pe scena de la pe Antena 1. Noile perechi așteaptă să intre în pielea personajelor și sunt emoționate să afle ce le pregătește ruleta transformărilor.

Potrivit Cancan.ro, sezonul cu numărul 20 va aduce mari surprize fanilor emisiunii. Se pare că edițiile ce se filmează fac parte dintr-un sezon de tip BEST OF, producătorii luând decizia de a-i chema la filmări pe cei mai iscusiți concurenți ce au trecut de-a lungul timpului prin transformări care de care mai spectaculoase.

Aceeași sursă a dat publicității și câteva dintre echipele care ar urma să participe la acest sezon aniversar. Este vorba despre Emi și Cuza, care au câștigat deja de două ori competiția de la Antena 1, iar în prezent sunt prezentatorii de la iUmor. O altă echipă ar fi formată din Florin Ristei și Ilona Brezoianu, coprezentatori ai matinalului de pe Antena 1.

Shift și Connect-R ar reveni pe scena proiectului „Te cunosc de undeva!”, cei doi fiind în trecut parteneri și la Asia Express. Acestora le fac concurență Romică Țociu și Paula Chirilă, iar Jo și Liviu Teodorescu completează lista grupurilor de vedete care ar urma să participe. Conform aceleiași surse, marii absenți sunt Andrei Ursu (WRS) și Emilian, cei care au câștigat ultimele două sezone ale emisiunii.

Pepe, dezvăluiri despre retragerea din televiziune și emisiunea „Te cunosc de undeva”

Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, a discutat despre planurile sale după ce va părăsi emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1. Artistul a făcut parte atât din juriu, cât și din distribuția show-ului, iar acum prezintă alături de Alina Pușcaș.

Într-un interviu pentru Viva, Pepe a oferit mai multe detalii despre experiența sa atât de concurent, cât și se prezentator la Te cunosc de undeva. Acesta a este recunoscut de către publicul larg pentru tranformările sale uluitoare, dar și pentru umorul specific. Acum, fanii show-ului de la Antena 1 îl pot vedea pe artist în ipostaza de prezentator, alături de Alina Pușcaș.

„Eu îmi doresc întotdeauna ca proiectul să meargă mai departe și dacă am făcut parte din el, ca și concurent, ca jurat, ca prezentator, emisiunea va merge mai departe oricând eu nu voi mai fi în acest proiect, pentru că e posibil ca la un moment dat… timpul nu iartă pe niciunul dintre noi. Îmi doresc ca undeva în istoria Te cunosc de undeva să fiu recunoscut, în primul rând, pentru transformările mele, pentru premiile și situațiile frumoase în care am fost și chiar ca și prezentator este o onoare și o mândrie să fac parte din acest proiect și o plăcere totodată.„, a spus Pepe pentru Viva.ro.

Citește și  Veste tristă despre Florin Călinescu Este anunțul momentului despre marele actor al României

Întrebat despre trecerea din rolul de concurent la rolul de prezentator, Pepe a declarat că i-a fost destul de dificil la început. Chiar dacă este mândru de poziția sa în cadrul emisiunii, acesta a spus că trebuie să se rezume la mai puțin întrucât concurenții fac toate momentele.

„Este greu atunci când știi că poți mult și nu ai posibilitatea să o faci și să te rezumi la puțin. Până la urmă ce fac eu pe scenă la „Te cunosc de undeva” este să prezint niște artiști și ei fac totul în momentul ăsta, dar spiritul „Te cunosc de undeva”, care este cumva în mine, îmi dă libertatea să pot să glumesc cu fiecare în parte, să pot să mă pun în pielea fiecărui artist care trece printr-o transformare, pentru că am trecut prin majoritatea ipostazelor de-a lungul sezoanelor, și atunci îmi permit să mă joc cu mintea mea și să-i ajut de multe ori pe concurenți să le mai dau sfaturi în culise, și chiar în timpul filmărilor să mai arunc câte o glumă.„, a mai spus artistul.

stiricalitative