Rămasă Orfană Sabina A Dormit Pe Străzi Timp De Doi Ani Tânăra Și-A Transformat Total Viața Și A Devenit Un Erou În Carne Și Oase.

Rămasă Orfană Sabina A Dormit Pe Străzi Timp De Doi Ani Tânăra Și-A Transformat Total Viața Și A Devenit Un Erou În Carne Și Oase.

A dormit pe străzi timp de doi ani, iar acum salvează vieţi! Este povestea unei tinere din Regatul Unit care a devenit pompier.

În primul rând, ca să scape de sărăcie. În al doilea rând, ca să ajute oamenii care au nevoie de ea. Iar astăzi are o carieră de succes şi o familie frumoasă

Viaţa Sabinei Cohen nu a fost întotdeauna uşoară. Tânăra de 36 de ani a trăit pe străzi timp de doi ani, după ce tatăl ei a murit, iar mama i s-a îmbolnăvit brusc. Totul se întâmpla pe vremea când avea doar 15 ani.

Trăia de pe o zi pe alta şi dormea pe unde apuca. La 16 ani a fost primită într-un motel. Dar a plecat în fugă de acolo, după ce a fost bătută de un bărbat.

Citește și  Îţi Merge Greu Citeşte Acatistul Sfântului Mina Este Cea Mai Puternică Rugăciune

„Am fost foarte vulnerabilă. Au fost momente în care am fost rănită, dar – într-un fel – cred că acestă experienţă m-a ajutat să devin cine sunt astăzi”, a povestit Sabina.

Până la 17 ani Sabina asistase deja la şapte înmormântări ale unor persoane fără adăpost. Tânăra s-a ambiţionat să-şi depăşească condiţia.

Atunci a început să vândă reviste pentru a strânge bani. La 18 ani a luat însă o decizie care i-a schimbat viaţa. A devenit pompier.

„Am vrut să lucrez în brigada de pompieri, pentru că am vrut să ajut alţi oameni care aveau şi ei o zi proastă”, a adăugat ea.

Sabina a devenit în scurt timp unul din cei mai bun pompieri din Regat. A luat parte la evenimente importante cum ar fi atentatul de la Westminister sau atacul armat de la moscheea din Findbury Park.

Sabina are acum o fiică de 9 ani pe nume Gabriella şi un doctorat în psihologie. A scris chiar o carte despre viaţa ei şi este ambasadoarea revistei pe care o vindea pe străzi.

stiricalitative