Cindy Morgan actriţa din Tron a murit la 69 de ani

Cindy Morgan actriţa din Tron a murit la 69 de ani

A murit actrița Cindy Morgan informația fiind confirmată, duminică, de Biroul șerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” și „Variety”

Actriţa americană Cindy Morgan a murit la vârsta de 69 de ani în locuinţa sa din Lake Worth Beach, Florida. Decesul a survenit pe 30 decembrie şi a fost confirmat duminică de Biroul şerifului din Palm Beach County pentru revistele „The Hollywood Reporter” şi „Variety”.

Morgan dobândise notorietate pentru interpretarea blondei Lacey în comedia sportivă „Golf Ball” din 1980, de Harold Ramis, cu Bill Murray, Chevy Chase şi Rodney Dangerfield.

După ce a apărut în seriale de televiziune precum „Love Boat”, „Vegas” şi „Chips”, Morgan a jucat în filmul Disney „Tron” din 1982 al lui Steven Lisberger în rolul programatoarei Lora Baines şi al lui Yori, alter-ego-ul ei.

Citește și  Gabriela Cristea criticată pentru gestionarea unui subiect controversat

Ea a revenit în lumea lui „Tron” ca voce a lui Ma3a în jocul video „Tron 2.0”, lansat în 2003.

Actriţa a jucat în numeroase seriale de televiziune în anii 1980 şi 1990, printre care „The Man from Singapore”, „Cops in Hawaii”, „Profession Danger”, „Disneyland”, „Hunter”, „The Highwayman” şi „Matlock”.

stiricalitative