Adriana Iliescu, mândră de fiica ei, Eliza

Adriana Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, a reușit să uimească întreaga țară în 2005, atunci când a dat naștere unei fetițe la vârsta de 67 de ani. Acum, la vârsta de 82 de ani, Adriana se declară mândră nevoie mare de fiica ei, Eliza. Tânăra a crescut și s-a transformat într-o superbă domnișoară, fiind o elev de nota zece și având planuri mari de viitor.

Eliza Iliescu este un exemplu de ambiție și perseverență. După ce va termina liceul, tânăra intenționează să urmeze două facultăți, în dorința de a-și construi o carieră în învățământ. Inspirată de mama sa, care a fost profesor, Eliza își dorește să continue tradiția în familie și să împărtășească cunoștințele și pasiunea pentru educație cu viitorii elevi.

Adriana Iliescu, mândră de fiica ei și de planurile sale de viitor

Adriana Iliescu nu poate fi decât mândră de evoluția și dorințele fiicei sale. Chiar dacă s-a confruntat cu scepticismul și critica opiniei publice în trecut, această mamă extraordinară a dovedit că nimic nu este imposibil atunci când există voință și iubire necondiționată.

Cu toate acestea, Adriana Iliescu a surprins pe mulți oameni atunci când a dezvăluit că și-a achiziționat de câțiva ani un sicriu și alte lucruri necesare pentru înmormântare. Deși acest subiect pare să fie unul sensibil și intim, Adriana a declarat că nu este nimic anormal în a avea pregătite astfel de lucruri. Fiecare persoană are dreptul la libertatea de exprimare și la decizii personale, iar Adriana Iliescu a ales să se asigure că va avea parte de un sfârșit demn și respectuos.

Citește și  Brian May, chitaristul grupului Queen, „aproape de moarte” din cauza unui infarct

Adriana Iliescu, o perioadă dificilă după pierderea procesului cu ANAF-ul

Recent, Adriana Iliescu a trecut printr-o situație extrem de grea. Ea a pierdut procesul cu ANAF-ul, deoarece nu a avut posibilitatea să plătească taxa de timbru. În luna februarie 2021, Adriana a contestat un ordin de executare venit din partea ANAF, însă judecătorii nu i-au dat câștig de cauză întrucât nu a achitat taxa de timbru.

Decizia judecătorească a fost una nefericită pentru Adriana Iliescu, însă ea și-a arătat reziliența și puterea de a merge mai departe. Cu drept de apel în termen de 10 zile, Adriana are posibilitatea de a continua lupta pentru drepturile sale.

În concluzie, Adriana Iliescu rămâne un exemplu de putere și sacrificiu în dragostea de mamă. Chiar și la vârsta de 82 de ani, ea se declară mândră de fiica ei, Eliza, care are planuri mari de viitor în domeniul învățământului. Indiferent de dificultățile pe care le-a întâmpinat în viață, Adriana Iliescu a demonstrat că vârsta nu este un obstacol atunci când există iubire și determinare.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *