A plecat dintre noi! Maria DRAGOMIROIU e… Doamne, odihnește-o în pace și liniște

Astăzi este o zi tristă pentru îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, care a pierdut o persoană extrem de importantă din viața ei. Aceasta a anunțat cu durere în suflet că mătușa sa iubită a încetat din viață, fiind bolnavă de mai mult timp.

Mătușa lui Maria Dragomiroiu a reprezentat o prezență constantă în viața artistei, fiind cea care a încurajat-o să-și urmeze pasiunea pentru muzică și a avut grijă de ea în tot acest timp. Cântăreața nu a ezitat să o numească pe aceasta “a doua mamă”.

Într-o postare emoționantă pe rețeaua de socializare Facebook, Maria Dragomiroiu a dorit să-și exprime durerea și recunoștința față de mătușa ei dragă. Mesajul transmis a fost unul plin de tristețe și afecțiune, în care artista a mărturisit cât de mult a însemnat mătușa pentru ea.

“Dragi prieteni, pentru mine astăzi a fost o zi tristă. A plecat dintre noi mătușa mea dragă, tanti Nuți (sora cea mică a mamei mele), sufletul care m-a luat de la țară și m-a ajutat să pornesc pe drumul cântecului, m-a îmbrăcat, m-a încălțat, mi-a dat să mănânc și a fost pentru mine a doua mamă. Ani de zile m-am rugat bunului Dumnezeu să-i dea sănătate, pentru că era tare bolnavă. Așa am înțeles eu să-i mulțumesc mătușii mele, pentru tot ce a făcut pentru mine până astăzi, când am aflat această veste tristă că tanti Nuți nu mai este. Doamne, odihnește-o în pace și liniște! Amin!”, a scris Maria Dragomiroiu.

Cu siguranță, moartea mătușii sale a adus un puternic sentiment de tristețe în sufletul artistei, care va păstra mereu amintirea acestei persoane iubite și speciale. Fanii și prietenii artistei i-au transmis mesaje de condoleanțe și de încurajare în acest moment greu, exprimându-și solidaritatea și susținerea față de Maria Dragomiroiu.

O relație specială și o influență deosebită
Maria Dragomiroiu și mătușa ei au avut o relație specială, bazată pe afecțiune și sprijin reciproc. Tanti Nuți a fost mereu alături de cântăreață, încurajând-o și susținând-o să-și urmeze visul de a cânta. Prin îndrumarea și ajutorul mătușii, Maria Dragomiroiu a reușit să pornească pe drumul muzicii și să devină cunoscută în lumea artistică.

Această pierdere tragică lasă un gol imens în viața artistei, care va simți mereu lipsa mătușii sale iubite. Cu toate acestea, amintirile frumoase și influența pozitivă pe care mătușa a avut-o în viața și cariera Mariei Dragomiroiu vor rămâne vii și vor continua să o inspire.

Un om iubit și apreciat
Tanti Nuți a fost o persoană iubită și apreciată nu doar de Maria Dragomiroiu, ci și de toți cei care au cunoscut-o. Prin generozitatea și bunătatea ei, mătușa a reușit să câștige afecțiunea și admirația celor din jur. Moartea sa lasă un gol imens în sufletele celor care au avut privilegiul de a o cunoaște și de a se bucura de prezența ei.

În aceste momente dificile, Maria Dragomiroiu și familia sa au nevoie de susținerea și compasiunea celor din jur. Cu toții putem să ne unim în gând și în rugăciuni și să transmitem cele mai sincere condoleanțe în această perioadă de doliu.

Să ne amintim mereu de frumoasele amintiri și de influența pozitivă pe care mătușa lui Maria Dragomiroiu a avut-o în viața artistei. Odihnește-te în pace, tanti Nuți!

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *