DIGI RCS-RDS ROMÂNIA SCADE FACTURILE CU 50%! CE TREBUIE SĂ FACI, PÂNĂ PE DATA DE 31 IANUARIE 2024

DIGI RCS-RDS ROMÂNIA SCADE FACTURILE CU 50%! CE TREBUIE SĂ FACI, PÂNĂ PE DATA DE 31 IANUARIE 2024


Digi RCS-RDS România aduce o veste importantă pentru clienții săi! Compania de telecomunicații anunță o reducere semnificativă a facturilor cu 50%. În primele 10 luni ale anului 2023, Digi a înregistrat peste 702.000 de numere portate în rețeaua mobilă, consolidându-și poziția în piața de telefonie mobilă.

Cu ocazia sărbătorilor, Digi RCS-RDS România lansează campania specială „Bucuria vine Nelimitat”, valabilă în perioada 4 decembrie 2023 – 31 ianuarie 2024. Clienții persoane fizice care se portează în rețeaua mobilă beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului timp de 6 luni, încheind un contract pe 24 de luni. Oferta se aplică atât pentru portări din prepaid, cât și din postpaid, cu discount în lunile 7-9 și 19-21 ale contractului.

Promoția se aplică pentru portări atât din prepaid, cât și din postpaid, iar discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract.”, a anunțat compania de telecomunicații.

Clienții au două opțiuni avantajoase: pot aplica reducerea de 50% la abonament, diminuând astfel factura, sau pot utiliza oferta pentru a achiziționa un telefon în 24 de rate, fără avans, condiționată de deținerea unui serviciu fix Digi. În plus, abonații Nelimitat primesc beneficii extinse, inclusiv internet și minute nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi și 3000 de minute internaționale în SUA, Canada și UE.

Citește și  Aer polar și ninsori în România. Care sunt zonele afectate

Pentru a profita de oferta, clienții pot obține informații pe site-ul companiei sau apelând serviciul „Relații Clienți”.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *