„ASTA E SORA IULIEI ALBU?” CU CE ANIMAL DE COMPANIE A IEȘIT LA PLIMBARE ACEASTĂ FEMEIE DIN IAȘI, ÎN SUPERMARKET

„ASTA E SORA IULIEI ALBU?” CU CE ANIMAL DE COMPANIE A IEȘIT LA PLIMBARE ACEASTĂ FEMEIE DIN IAȘI, ÎN SUPERMARKET

Dacă ați fost surprinși să o vedeți pe Iulia Albu cu o găină pe post de animal de companie, stați să vedeți cum a ieșit o ieșeancă la plimbare, în supermarket! Femeia a atras toate privirile, iar oamenii au rămas șocați atunci când au văzut ce animal are în lesă.

O femeie a făcut senzație într-un supermarket din Iași, cu animalul său de companie. O persoană a filmat-o imediat și a urcat videoclipul pe rețelele de socializare. În doar câteva zile, a reușit să adune peste 160.000 de mii de vizionări, iar mai multe persoane au și reacționat în comentarii. În timp ce unii s-au declarat șocați, alții s-au amuzat copios pe seama imaginilor.

Cu ce animal de companie a ieșit la plimbare femeia din Iași

Îmbrăcată într-o ținută lejeră și cu o pungă în mână, o ieșeancă a devenit virală pe TikTok, după ce a fost filmată în supermarket, alături de animalul ei de companie. Atunci când au văzut lesa, oamenii au crezut că este un cățel, dar surpriză! Femeia a ieșit la plimbare cu un cocoș. Videoclipul a făcut senzație pe rețelele de socializare, iar oamenii au început să facă glume savuroase despre această situație. O persoană chiar a comparat-o cu Iulia Albu.

„Râdeți voi, dar să vedeți ce supă face din el după” / „Asta e sora Iuliei Albu?” / „Bă, am văzut multe animale la magazine, dar găina ce face, o plimbă pentru ouă fresh” / „Nu, că de acum când mă duc la plimbare iau și planta din ghiveci cu mine și pot spune că am animal de companie o plantă.”, au fost câteva din comentariile internauților.

Nu este prima dată când o persoana din Iasi surprinde locuitorii cu un animal de companie. În septembrie 2022, o doamnă a ieșit la plimbare cu un iepure în lesă, în cartierul Alexandru cel Bun.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *