Andreea Esca dezvăluie detalii inedite despre religia sa. Nu țin post. Nu mi-am propus

Andreea Esca dezvăluie detalii inedite despre religia sa. Nu țin post. Nu mi-am propus

Andreea Esca a împărtășit informații despre parcursul său spiritual, dezvăluind detalii inedite despre religia pe care o practica înainte de căsătorie. Aceste mărturisiri au intrigat mulți dintre fani, care au fost curioși să afle mai multe despre motivul schimbării sale religioase.

În timpul unei apariții în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a vorbit deschis despre credința sa și despre modul în care aceasta s-a schimbat de-a lungul timpului. Aceste dezvăluiri au oferit publicului o perspectivă personală asupra evoluției spirituale a prezentatoarei TV.

Esca a vorbit despre convertirea ei la religia romano-catolică acum 24 de ani, odată cu căsătoria sa cu Alex Eram. Chiar dacă la acea vreme convertirea era singura opțiune pentru a se căsători în cadrul bisericii, acum acceptarea confesiunilor diferite în cadrul căsătoriei este mai larg răspândită.

Copiii Andreei Esca au fost crescuți în religia catolică, iar prezentatoarea TV însăși frecventează bisericile ortodoxe și adresează rugăciuni unor sfinți ortodocși. Ea a explicat că, deși a fost botezată ortodoxă și păstrează anumite aspecte ale credinței ortodoxe, a trecut la catolicism pentru a se căsători cu Alex Eram.

În legătură cu postul catolic, care se diferențiază de cel ortodox, Andreea Esca a menționat că în acest an nu se simte pregătită să îl respecte. Această declarație subliniază abordarea sa personală a credinței, în care respectă regulile religioase, dar le adaptează la contextul și starea sa actuală.

Prin mărturisirile sale, Andreea Esca a oferit o privire intimă asupra credinței sale și a modului în care aceasta influențează viața sa de zi cu zi.

stiricalitative