Cine va câștiga Survivor All Stars 2024

Cine va câștiga Survivor All Stars 2024

Emoție, suspans și competiție acerbă – acestea sunt ingredientele care fac din Survivor All Stars unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din România. Și pentru că tensiunea este la cote maxime, casa de pariuri Superbet a decis să ofere pariorilor posibilitatea de a-și testa norocul și cunoștințele despre concurenți. Cine va fi câștigătorul Survivor All Stars 2024 de la Pro TV? Cine va pune mâna pe marele premiu de 100.000 de euro? Răspunsurile pariorilor sunt surprinzătoare.

După 12 săptămâni de lupte și provocări, concurenții au demonstrat că sunt pregătiți să meargă până în pânzele albe pentru a-și adjudeca marele premiu. Dar cine are cele mai mari șanse conform caselor de pariuri? Surprinzător sau nu, Ștefania Ștefan, liderul clasamentului jocurilor câștigate în acest sezon, se află pe ultimul loc în topul favoriților la câștigarea competiției. Cu o cotă de 150, Ștefania pare să nu fie pe placul pariorilor.

De cealaltă parte, Alex Delea și Zannidache sunt considerați cei mai mari favoriți, cu o cotă de 5.00 fiecare. Aceștia au reușit să impresioneze publicul și să câștige simpatia telespectatorilor prin performanțele lor în competiție. Pe locul trei în preferințele pariorilor se află Iancu Sterp, cu o cotă de 6.00 la câștigarea trofeului. Lupta va fi strânsă și este greu de anticipat cine va reuși să-și adjudece premiul cel mare.

Cu doar câteva săptămâni înainte de finala Survivor All Stars 2024, tensiunea este la cote maxime. Concurenții sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun pentru a-și atinge scopul și pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de euro. Pe măsură ce se apropie finala, presiunea crește, iar emoțiile ating cote maxime.

Citește și  Elveția a câștigat Eurovision 2024 artistul a spart trofeul la doar câteva minute după ce a fost desemnat câștigător. Video.

Fie că ești fan al emisiunii, parior sau simplu telespectator, finala Survivor All Stars 2024 se anunță a fi una de neuitat. Cine va fi marele câștigător? Rămâne de văzut în următoarele săptămâni. Până atunci, pregătește-te pentru un final plin de surprize și momente de neuitat. Emoțiile sunt la ele acasă în competiția Survivor All Stars!

stiricalitative