Crima din Durlești 13 ani mai târziu un nou suspect

Crima din Durlești 13 ani mai târziu un nou suspect

Un șofer suspectat că ar fi ucis-o pe Ana-Maria din Orhei ar putea fi vinovat și pentru o crimă ce a avut loc în urmă cu 13 ani în Durlești, Republica Moldova. Descoperirea tragică a tinerei Ana-Maria, în vârstă de 19 ani, a scos la iveală un alt caz șocant din aceeași zonă. Autoritățile investighează acum posibila implicare a aceluiași bărbat de 45 de ani într-o altă crimă ce a zguduit comunitatea acum mai bine de un deceniu.

În urmă cu 13 ani, o altă tragedie a marcat Durleștiul, atunci când o tânără de 15 ani și iubitul ei au fost găsiți morți într-o mașină, pe un câmp din localitate. Cei doi tineri fuseseră împușcați, însă autorul acestui crime nu a fost identificat până în prezent. După descoperirea tragica a Anei-Maria, autoritățile au început să ridice suspiciuni cu privire la posibila implicare a aceluiași individ în ambele cazuri.

Anchetatorii nu exclud această ipoteză, iar șeful Inspectoratului General al Poliției a confirmat că se efectuează verificări pentru a stabili o posibilă legătură între cele două cazuri. Probele nu au dispărut în cei 13 ani care au trecut de la dubla crimă din Durlești, iar autoritățile sunt hotărâte să aducă lumină în aceste cazuri vechi.

Șeful Inspectoratului General al Poliției a declarat că se lucrează intens pentru a stabili dacă există o legătură între cele două cazuri. Nu se exclud nici alte variante, însă toate ipotezele sunt luate în considerare pentru a aduce un răspuns în aceste cazuri vechi dar neelucidate. Analizele și verificările sunt în curs, iar autoritățile sunt determinate să aducă justiție pentru victimele acestor tragedii.

Citește și  Oana Roman Disperată Să Șteargă Orice Urmă A Lui Marius Elisei Din Viața Ei Problema Care Îi Dă Bătăi De Cap De Ani De Zile E Deja O Obsesie

Astfel, comunitatea se așteaptă la răspunsuri și la aducerea vinovaților în fața legii, indiferent de cât de mult timp a trecut de la comiterea crimelor. Justiția trebuie să își facă datoria și să aducă liniștea necesară pentru familiile victimelor și pentru întreaga comunitate afectată de aceste tragedii.

stiricalitative