Concurenții de la Survivor s-au întors în țară cu multă revoltă. Mare supărare în rândul concurenților. Motivul pentru care participanții sunt supărați.

Concurenții de la Survivor s-au întors în țară cu multă revoltă. Mare supărare în rândul concurenților. Motivul pentru care participanții sunt supărați.

Survivor All Stars a adunat sub aceeași cupolă cei mai destoinici concurenți din sezoanele anterioare, care timp de 13 săptămâni și-au dedicat toate resursele pentru a câștiga competiția. Recent, faimoșii și războinicii de la Survivor s-au întors din Republica Dominicană, însă urmează să se reîntoarcă cu toții acolo pentru marea finală, într-o confruntare decisivă pentru titlul suprem.

Cine luptă în cursa pentru titlul de Survivor

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor, care îi va recompensa pe câștigător cu un premiu în valoare de 100.000 de euro. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, însă drumul până acolo a fost presărat cu provocări și momente tensionate, conform informațiilor prezentate de Cancan. Mai ales Zanni a fost în centrul atenției, după ce a fost eliminat și apoi readmis în competiție de către prezentatorul show-ului.

Revoltă printre concurenți din cauza unor scene refăcute

Scenele din Survivor au fost refăcute pentru Zanni, un fapt care a stârnit nemulțumirea celorlalți concurenți. Această situație s-a ivit după ce Zanni a pierdut un duel împotriva lui TJ Miles și a dispărut ulterior pentru câteva zile din competiție. În timpul absenței sale, filmările au continuat, dar ulterior s-au refăcut pentru a-l include pe Zanni, care a primit o amuletă specială din partea organizatorilor și astfel a fost reintegrat în competiție. Decizia de a relua scenele filmate în absența lui Zanni, chiar cu cel care câștigase sezonul doi al competiției, a fost privită cu suspiciune și nemulțumire de către ceilalți concurenți. Astfel, favoritul telespectatorilor a reușit să ajungă în marea finală, alături de Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Marea finală este programată pentru 30 mai și va fi transmisă în direct.

Pe de altă parte, și Andrei Ciobanu a trecut printr-o experiență similară. A fost eliminat din competiție, dar ulterior a fost readmis, fiindu-i oferită o nouă șansă în lupta pentru marele premiu. Prezentatorul show-ului a transmis un mesaj special către Andrei Ciobanu: „Andrei, în spatele tău se află o barcă. Vreau să-ți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în tabăra tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu.”

stiricalitative