Momentul tulburător în care Cristiana Dorin și-a pierdut mama cu ajutorul Mariei Băsescu

Momentul tulburător în care Cristiana Dorin și-a pierdut mama cu ajutorul Mariei Băsescu

Cristiana Dorin, o cântăreață apreciată și preferată de fostul președinte Traian Băsescu, a dezvăluit recent într-un interviu un moment tulburător din viața sa, când și-a pierdut mama. Însă, în acele clipe dificile, aceasta a primit un ajutor neașteptat din partea Mariei Băsescu, soția fostului președinte.

Momentul tragic s-a petrecut într-o zi de Crăciun, în anul 2012, iar Cristiana Dorin nu va uita niciodată cum Maria Băsescu i-a fost alături în acele clipe de durere și disperare. Într-un gest nobil, prima doamnă a întrebat sincer și din suflet dacă avea nevoie de ceva și a reușit să aducă o rază de speranță în viața artistei în momente atât de grele.

“Deci… Mai mult de atât? Un om… Prima-doamnă să îți spună acest lucru nu e puțin. Nu numai cu mine cred că era așa. Cred că aceasta era femeia Maria Băsescu”, a mărturisit Cristiana Dorin în emisiunea Online Story.

Cristiana Dorin a vorbit și despre relația specială pe care o are cu familia Băsescu. Aceasta a dezvăluit că a fost întotdeauna tratată cu respect și că a avut privilegiul să fie cântăreața preferată a familiei prezidențiale. Dezvăluind cum l-a cunoscut pe Traian Băsescu, artista a rememorat o întâlnire la un restaurant de pe litoral, preferatul fostului președinte.

Citește și  Nu mai este un secret faptul că România are o mulțime de zone ce ascunde legende

“Eu l-am cunoscut pe domnul Băsescu în vara anului 2005. Înainte de toate, domnul Președinte era om. Și doamna Maria Băsescu este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Când am stat la masă cu el, a cerut mâncare tradițional românească, deci tot ce mănâncă un om de rând a mâncat și președintele Traian Băsescu. Eu eram cântăreața preferată a familiei prezidențiale”, a mărturisit Cristiana Dorin.

Cu lacrimi în ochi, artista a vorbit și despre admirția pe care o are pentru Maria Băsescu, exprimându-și respectul față de felul ei de a fi și modul în care se poartă cu cei din jur.

Gestul Mariei Băsescu de a se implica și de a oferi sprijin în momente dificile demonstrează umanitatea și generozitatea acesteia. Nu este de mirare că Cristiana Dorin a remarcat aceste calități și a fost profund impresionată de bunătatea pe care a întâlnit-o în acele clipe de nevoie.

Este important să recunoaștem astfel de gesturi de solidaritate și să le evidențiem, pentru a sublinia faptul că empatia și ajutorul reciproc sunt valori ce nu ar trebui să lipsească din societatea noastră. Cu siguranță, povestea cântăreței preferate a lui Traian Băsescu și ajutorul primit de la Maria Băsescu va rămâne în memoria noastră ca un exemplu de compasiune și generozitate.

Astfel de întâmplări ne amintesc că, în ciuda diferențelor politice și a opinii divergente, în sufletele noastre există întotdeauna loc pentru umanitate și că în momente de grea încercare, putem găsi sprijin chiar și în locuri neașteptate.

stiricalitative