Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie. Artista a bifat eșec după eșec în dragoste

Carmen Șerban nu mai crede în căsătorie. Artista a bifat eșec după eșec în dragoste

Carmen Șerban, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, a ajuns să nu mai aibă încredere în instituția căsătoriei, chiar dacă își dorește relații serioase și de lungă durată. Experiențele sale sentimentale s-au soldat deseori cu eșecuri, iar ultima despărțire, după o relație de șase ani, a fost una extrem de dureroasă.

Deși cariera ei în muzică este una impresionantă, viața personală a fost presărată cu dificultăți. Carmen Șerban a luat o decizie radicală, hotărând că nu mai dorește să se căsătorească, chiar dacă își dorește stabilitate și relații de durată.

„Eu cred în relații stabile, îmi doresc, ca toți, o relație stabilă. Fericirea mi-o creez eu. Dacă eu mă simt bine cu mine, atrag oameni de factura mea. Dacă mă mărit din frustrare, să fiu si eu măritată, să satisfac presiunea societății, clar nu o să fiu fericită. Eu nu fac ce spune lumea. Am ajuns să clachez, la un moment dat”, a explicat artista.

În plus, Carmen Șerban a avut de înfruntat și alte provocări în viața sa. În 2012, a fost diagnosticată cu cancer la sân, o experiență care i-a schimbat perspectiva asupra vieții. Credința în Dumnezeu a fost un suport puternic în acele momente dificile, ajutând-o să treacă peste greutăți și să își refacă sănătatea.

„Mi-a pus unul mâna pe umăr și mi-a zis să merg la biserică. M-am uitat și la ceilalți doi și au dat din cap, ziceai că sunt pe o scenă de teatru. Nu am plecat imediat pe calea bisericii, nu prea credeam la momentul ăla. Nu înțelegeam, mi se părea bizar un astfel de sfat de la niște medici, dar cred că Dumnezeu i-a trimis pe cei mai buni. Într-un an jumătate mi-am adus tumoarea la zero, fără niciun fel de tratament medical”, a povestit Carmen Șerban despre lupta ei cu boala.

stiricalitative