Cel mai neașteptat cuplu din lumea divertismentului Cine este de fapt iubita lui Cheloo.

Cel mai neașteptat cuplu din lumea divertismentului Cine este de fapt iubita lui Cheloo.

Cheloo, cunoscut pentru acuitatea sa în calitate de jurat în emisiunea “iUmor”, pare a fi o prezență impunătoare și intimidantă pentru concurenți. Cu toate acestea, în spatele acestei imagini de bărbat dur se ascunde întotdeauna o femeie.

Cu cine își împarte, de fapt, Cheloo viața și care sunt detaliile unei relații bine păstrate departe de lumina reflectoarelor?

Puțini sunt cei care au acces la informații despre partenera de viață a lui Cheloo și motivele pentru care acesta a ales să o țină departe de ochii publicului. Cu toate acestea, actuala sa iubită, Daniela Moraru, i-a dăruit artistului doi copii, o fetiță și un băiat.

Cu toate că este rezervat în privința vieții sale personale, Cheloo nu renunță la propriile sale principii și evită discuțiile despre aspectele intime ale vieții sale:

„Lumea este preocupată de aspectele mondene, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi despre viața personală, nu mă interesează”, a declarat Cheloo acum ceva timp.

Cătălin Ștefan Ion (42 de ani), cunoscut sub numele de scenă Cheloo, a reușit să-și păstreze viața personală departe de privirile curioșilor de-a lungul timpului. Artistul este divorțat și se află în prezent într-o relație cu Daniela Moraru.

Familia reprezintă un subiect sensibil pentru Cheloo, iar acesta este hotărât să-și protejeze intimitatea cu orice preț. Atunci când cineva îndrăznește să-și exprime părerea despre familia sa, Cheloo reacționează cu fermitate:

„Ce știi tu despre familia mea? Acesta este un subiect sensibil pentru mine. Fratele tău îți cere zece minute pentru a ieși afară cu mine și a rezolva o situație simpatică. Poate vom face un roast în altă manieră.

Dacă nu aș fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poți să tai la montaj sau nu, te-aș fi călcat în picioare și mi-aș fi asumat cu bărbăție un dosar penal”, a afirmat Cheloo în trecut.

stiricalitative