Adevărul despre averea Niculinei Stoican Toată lumea credea că e bogată dar realitatea e alta

Adevărul despre averea Niculinei Stoican Toată lumea credea că e bogată dar realitatea e alta

Despre Niculina Stoican, managerul Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, se crede adesea că are o situație financiară solidă, dar realitatea este alta. Chiar dacă primesc finanțare atât de la ansamblu, cât și de la Consiliul Județean Dolj, averea ei este mult mai mică decât cea a regretatului cântăreț Petrică Mîțu Stoian sau a lui Constantin Enceanu.

Recent, Niculina Stoican a făcut publică declarația sa de avere actualizată pe pagina oficială a Consiliului Județean Dolj. Aceasta dezvăluie că deține un singur apartament de 47 mp în Târgu Jiu, achiziționat anul precedent și înregistrat pe numele său.

În plus, mai deține două terenuri în Târgu Jiu: unul intravilan, de 1719 mp, și unul extravilan, de 792 mp.

Desi nu deține o mașină în proprietate personală, pare să investească semnificativ în bijuterii și obiecte de valoare. Printre acestea se numără un “set damă” evaluat la 5.000 de euro, ceasuri de damă și bărbătești în valoare totală de 65.000 de euro, inele de 3.000 de euro, lănțișoare de 2.000 de euro și brățări de 1.500 de euro. Niculina a menționat că aceste obiecte de lux au fost colecționate de-a lungul timpului, începând cu anul 1993.

Citește și  Cum poți să scapi pentru totdeauna de fumat Ai nevoie doar de o nucă uscată și puțină apă Cum se folosesc

Cu toate acestea, Niculina Stoican se confruntă și cu datorii semnificative. Ea a contractat un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei (echivalentul a aproximativ 96.000 de euro) anul trecut, pe care s-a angajat să-l ramburseze în 7 ani.

În ceea ce privește veniturile, Niculina a obținut 82.001 lei de la Ansamblul “Maria Tănase”, precum și 16.848 lei din activitățile artistice desfășurate în timpul pandemiei. De asemenea, a primit dividende în valoare de 28.500 lei de la firma pe care o deține, iar alți 21.900 lei au provenit din indemnizația de consilier județean și 8.624 lei din drepturi de autor.

Citește și  Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma despre o boala care devine din ce in ce mai comuna și care poate duce la deces Este dificil de detectat chiar si pentru un medic cu experienta

În medie, venitul lunar al Niculinei Stoican se situează în jurul sumei de 13.000 de lei. Nu deține conturi bancare sau active financiare în numele său. În 2020, firma pe care o deține în Târgu Jiu a declarat o cifră de afaceri nulă, după ce în 2019 încasase 43.474 lei și realizase un profit net de 35.207 lei.

stiricalitative