Scandal în parohie Nevestei unui preot îi arde de shopping

Scandal în parohie Nevestei unui preot îi arde de shopping

Nevasta unui preot s-a întors de la oraș cu o rochie nouă care l-a costat pe preot 400 de lei. Reacția acestuia a fost una demnă de un articol amuzant, iar povestea a devenit virală pe rețelele de socializare. Descoperă cum a reacționat preotul în urma cheltuielii neașteptate!

Preotul, care nu era într-adevăr bogat, s-a arătat deranjat de faptul că soția sa a cumpărat o rochie atât de scumpă fără să îi consulte opinia. Chitanța de 400 de lei i-a stârnit o adevărată furie, mai ales că el obișnuia să pună bani deoparte pentru a avea bani de întreținerea casei și pentru mâncare.

Cu umor, soția preotului a încercat să îi explice motivele cheltuielii neașteptate. Ea a mărturisit că tentația era prea mare și că un „demon” i-ar fi șoptit să achiziționeze rochia. Cu toate acestea, preotul i-a reproșat că nu a reacționat așa cum ar fi trebuit, fără să se lase influențată de ispite.

Această poveste amuzantă ne demonstrează că și preoții sunt supuși unor situații neașteptate și că umorul poate fi o armă puternică împotriva stresului. Uneori, este important să privim lucrurile cu un strop de ironie și să ne amuzăm de situațiile absurde care ne apar în viață.

stiricalitative