De ce Gabriela Cristea nu merge la soacra in vizita. Fanii au pus-o la zid cand au observat un detaliu neasteptat : ” Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca..”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi.

Frumoasa brunetă s-a aflat la filmările noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”. Filmările au avut loc la Bacău, deci Gabriela a fost nevoită să stea departe de micuțele ei și de Tavi Clonda.

Ea a publicat o postare cu soțul ei și fetițele care se află în vacanță. Ce a putut să îi spună o internaută este incredibil.

De ce este acuzată Gabriela Cristea

Gabriela Cristea le duce dorul celor mici și soțului ei. În timp ce se afla la filmările ‌noului show marca Antena 1 „Splah Vedete la apă”, Tavi Clonda a plecat în vacanță cu cele două fetițe. Gabriela Cristea a publicat imaginile chiar pe pagina sa de socializare și o internaută a reacționat supinzător.

Internauta a acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că nu se înțelege cu soacra. Aceasta a întrebat-o de ce nu merge la Brașov și că acest lucru e un semn clar al neînțelegerilor.

Citește și  Riona Kelly, femeia puternică care a învins adversitățile și a surprins lumea

„Tu de ce nu te prea duci cu ei la Brașov. Nu te înțelegi cu soacra. Știu ca acum ești cu emisiunea dar nici înainte nu te duceai.„, a fost mesajul internautei.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *