Anamaria Prodan, desemnată „Femeia anului 2023”! Impresara a primit un premiu extrem de important: „Este o încununare a ultimilor ani foarte grei”

Fătă doar și poate, Anamaria Prodan se numără printre cele mai puternice femei din România, lucru pe care l-a dovedit de nenumărate ori, mai ales în ultimele luni. Acest aspect pare să fie observat de toată lumea, astfel că impresara a primit și un premiu, seara trecut, și a fost desemnată „Femeia anului 2023”. Iată ce a declarat!

Anamaria Prodan, premiu de zile mari

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară, însă ultimele întâmplări din viața ei au făcut-o să fie din ce în ce mai mult în atenția publicului larg.Blondina nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața ei personală, astfel că de fiecare dar a povestit ce i s-a întâmplat și prin ce greutăți a trecut, devenind un exemplu în rândul femeilor. Anamaria este și o femeie destul de puternică, aspect care a fost observat de toată lumea. Seara trecută, în cadrul unei gale, impresara a primit un premiu important și a fost desemnată „Femeia anului 2023”. Iată ce a avut de spus după decernarea trofeului!

Anamaria Prodan iubește din nou

După ultimele dezamăgiri pe care le-a avut în dragoste, Anamaria Prodan a luat decizia să o ia ușor atunci când vine vorba de relații, astfel că abia acum a dezvăluit că există un bărbat în viața ei care o face fericită și care i-a fost alături necondiționat în clipele grele. 

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *