Șofer Român Ars De Viu În Cabina Camionului Său În Germania. Bărbatul De 29 De Ani A Murit În Incendiu

Șofer Român Ars De Viu În Cabina Camionului Său În Germania. Bărbatul De 29 De Ani A Murit În Incendiu

Un român a avut parte de un sfârșit îngrozitor în Germania. Șoferul a murit ars de viu în cabina TIR-ului său, după ce aceasta a luat foc. Bărbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza rănilir cumplite pe care le-a suferit.

Un incendiu devastator a cuprins cabina de TIR a unui șofer din România. Bărbatul se afla la muncă, iar trupul său a fost prins între flăcări. Deși pompierii au încercat să îl salveze, acesta a fost găsit mort. Incendiul a izbucnit în urma impactului dintre cabina de TIR a românului și remorca unui alt șofer.

Un român a murit ars de viu în Germania

Tragedia s-a produs pe A7, în urma unui accident rutier. Din cauza lucrărilor de pe șosea, s-a format o coloană, iar mai multe TIR-uri au fost nevoite să oprească pe una dintre benzi. Din nefericire, șfoerul român nu a apucat să frâneze la timp și a intrat cu cabina în remorca celuilalt șofer din față.

Citește și  Lumea sportului românesc este în doliu. Sportivul român

Ambele camioane au luat foc, însă șoferul ucrainean, din celălalt TIR, a reușit să își salvee viața. Șoferul român a murit ars de viu în cabină.

Din cauza flăcărilor uriașe nu a mai reușit să iasă la timp. Celălalt șofer a suferit răni, dar starea lui a fost stabilă. Pentru a nu fi pus în pericol, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Trei camioane au fost implicate în accident

Trei camioane se aflau la locul accidentului, în momentul în care acesta s-a produs. În timp ce șoferul român a murit, iar cel din Ucraina a fost transportat de urgență la spital, șoferul croat a scăpat fără nicio rană. Acesta se afla în cel de-al treilea TIR din față și a fost lovit de șoferul ucrainean, după ce șoferul român l-a lovit din spate.

Autoritățile au blocat circulația în urma accidentului, având în vedere incendiul devastator care a curprins cele două camioane. Oamenii legii au fost nevoiți să elimine toate pericolele de pe șosea.

stiricalitative