Un artist din Romania a murit intr-un accident rutier! Adrian Enache: Sa-i fie tarana usoara Tragedie in Romania!

Tragedie in Romania! Un tanar artist si-a gasit sfarsitul intr-un cumplit accident rutier in Botosani!

Este vorba despre saxofonistul Iulian Cojocaru, fiul proprietarilor unuia dintre cele mai renumite restaurante din zona de nord a Romaniei.

Fiul proprietarilor celui mai cunoscut restaurant din zona de Nord a Moldovei, Popas Cucorani, a murit, duminica dimineata, intr-un accident rutier produs in apropierea localitatii Cervicesti, judetul Botosani.

Iulian Cojocaru, 28 de ani, era un cunoscut saxofonist si se intorcea de la un eveniment care a avut loca in Dorohoi. Intr-o curba usoara la dreapta, masina condusa de tanar a iesit de pe carosabil, a intrat intr-o curte, unde a lovit o dala de beton si s-a rasturnat.

Citește și  Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață Dau prin blender strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună

Impactul cu placa de beton a fost atat de puternic, incat Iulian Cojocaru a fost aruncat afara din autovehiculul BMW, fiind proiectat prin parbriz. Masina rasturnata a fost descoperita intamplator de doi tineri, alertati de semnele lasate pe sosea si un indicator rutier rupt pe marginea drumului.

Adrian Enache, reactie emotionanta

Cantaretul Adrian Enache a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce a aflat de moartea saxofonistului Iulian Cojocaru.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *