Fiica Elenei Udrea În Zi De Mare Sărbătoare. Eva Maria A Uimit Pe Toată Lumea

Fiica Elenei Udrea În Zi De Mare Sărbătoare. Eva Maria A Uimit Pe Toată Lumea

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a atras atenția publicului în zile de sărbătoare prin purtarea cu mândrie a steagului național. Imaginile cu ea au devenit rapid virale, stârnind curiozitatea și admirația privitorilor față de modul în care Udrea și Alexandrov au crescut micuța.

Fiica Elenei Udrea a petrecut 1 Decembrie cu tatăl ei

Într-o serie de fotografii surprinse pe 1 Decembrie, Eva Maria apare cu ochii strălucitori și un zâmbet luminos pe chip, ținând în mână steagul țării; într-o altă poză, are steagul desenat pe obraz. Gestul ei de a ține steagul în mână a fost foarte apreciat de internauți.

Gestul său a fost întâmpinat cu entuziasm de către comunitatea online, iar imaginile au devenit rapid virale, stârnind reacții pozitive și aprecieri pentru modul în care micuța demonstrează un puternic simț al patriotismului.

Adrian Alexandrov a distribuit pe platformele sociale imagini pline de emoție, exprimându-și cu mândrie afecțiunea față de fiica sa, Eva Maria.

Comunitatea online a salutat sinceritatea și implicarea lui Alexandrov în promovarea unității naționale și a patriotismului în inima tinerei.

Citește și  Patru semne zodiacale vor face cei mai mulți bani în 2024

Aceste momente aduc o notă de emoție și frumusețe în mediul virtual, cu atât mai mult cu cât mama Evei Maria, Elena Udrea, se confruntă cu dificultăți, fiind în detenție.

În luna septembrie, Elena Udrea a avut o întâlnire emoționantă cu fiica sa la Mănăstirea Ghighiu, subliniind importanța menținerii legăturii familiale în perioadele dificile.

“Este al doilea an în care solicit să mi se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naștere a fetiței mele, care luna aceasta împlinește 5 anisori, dar mi se refuză acest drept.

Deși legea prevede posibilitatea ca deținuții să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual, tocmai pentru că menținerea legăturii cu familia s-a dovedit esențială în reabilitarea celor care executa o pedeapsă cu închisoarea, în practică această posibilitatea este aproape inexistentă”, a mărturisit fostul ministru al Turismului

Citește și  Loredana nu scapa de furia fanilor!

Totuși, pe 8 septembrie, Udrea a reușit să o vadă pe fiica ei. Cele două s-au întâlnit la Mănăstirea Ghighiu și a avut parte de trei ore în aer liber cu cea mică.

Adrian Alexandrov a vorbit ulterior despre întâlnire dintre cele două, spunând că nu a fost vorba despre o permisie, ci un eveniment organizat de penitenciar pentru ca mamele să petreacă timp alături de copiii lor.

admin

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *