Josephine fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani. Imaginile publicate de cei doi au devenit virale

Josephine fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani. Imaginile publicate de cei doi au devenit virale

Josephine, fiica lui Smiley (40 de ani) și a Ginei Pistol (42 de ani), a sărbătorit pe 9 martie împlinirea vârstei de 3 ani. Cei doi părinți au împărtășit cu fanii lor pe rețelele de socializare imagini adorabile cu micuța. Fetița, al cărei chip nu a fost dezvăluit niciodată fanilor cuplului, emană o energie debordantă și pare să fi moștenit talentul muzical al tatălui ei.

Josephine Ana a venit pe lume acum 3 ani, îndeplinind cel mai mare vis al Ginei Pistol. Fosta prezentatoare de televiziune și soțul ei, Andrei Maria, dedică o mare parte din timpul lor creșterii și educării fetiței, care a adunat deja simpatii din partea internauților.

Gina postează periodic fotografii cu micuța, care a demonstrat o pasiune pentru muzică. Ea se joacă la instrumentele ei de jucărie și, de fiecare dată când aude sunete muzicale, se oprește pentru a dansa micile ei dansuri.

Cu ocazia aniversării, atât Smiley cât și Gina Pistol au distribuit imagini și mesaje emoționante dedicate micuței.

„Fiica noastră a împlinit 3 ani… și parcă se îndreaptă spre 14!”, a scris Gina Pistol plină de emoție pe pagina sa de Instagram, unde a împărtășit o imagine cu Josephine.

Gina Pistol a revenit ulterior pe mediul online, distribuind un mic filmuleț cu Josephine, care cânta la pian.

Nu sunteți pregătiți pentru ce va urma”, a adăugat vedeta în mesajul care însoțește clipul.

De ce Smiley și Gina Pistol au ales să nu arate chipul fiicei lor Smiley și Gina Pistol au decis să nu își expună fiica în lumina reflectoarelor. Imaginile cu ea publicate online sunt fie făcute din spate, fie fața ei este blurată. Într-un interviu acordat Unica.ro, Smiley a explicat motivele pentru care ei și soția sa au ales să protejeze intimitatea lui Josephine.

Viața de părinte este o provocare, mai ales la primul copil, când totul este nou și trăit și simțit personal. Pentru noi, în special, este o provocare să protejăm intimitatea copilului și să îi facem și pe cei din jur să o respecte. Ne-am propus ca Josephine să trăiască precum un copil obișnuit și să își aleagă cât de multă expunere în public își dorește la un moment dat”, a explicat artistul.

Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar „mama” și „tata”, nu persoane publice. Odată cu creșterea ei, îi vom explica că avem un job interesant și frumos, dar care nu ne face speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți. Încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă rolul de părinți și să fim o familie normală, cu rutine, grijile și bucuriile firești din această etapă frumoasă”, a adăugat Smiley.

Citește și  Gigi Becali a dezvăluit ce pedeaspă primește ÎPS Teodosie. Ce dezvăluiri a făcut milionarul

Gina Pistol s-a luptat cu depresia postnatală, mărturisind că a avut momente dificile în perioada după naștere. „Am suferit de depresie postnatală. Este absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, să îți dorești să fugi în lume când ți-e greu. Toate femeile trec prin asta”, a spus ea la Xtra Night Show.

Cei doi părinți au ales să crească singuri copilul și să nu apeleze la ajutorul unei bone, pentru a se asigura că micuța este crescută într-un mediu sănătos și că beneficiază de atenție și iubire constantă.

stiricalitative