De ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu. Vedeta a spus ce i se întâmplase S-a deteriorat foarte tare

De ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu. Vedeta a spus ce i se întâmplase S-a deteriorat foarte tare

Din ce cauză a murit tatăl Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a spus ce i s-a întâmplat în ultimele clipe din viață.

Cristina Șișcanu, noi declarații despre moartea tatălui ei. Din ce cauză s-a stins bărbatul din viață. Prezentatoarea de la Metropola TV a mărturisit totul foarte îndurerată, printre lacrimi.

Ce i-a cauzat moartea tatălui Cristinei Șișcanu

Momente extrem de dificile pentru soția lui Mădălin Ionescu după ce părintele ei a plecat din această lume. Suferința cu care se confruntă acum este foarte chinuitoare, dar cu toate acestea și-a găsit puterea de a le mărturisi fanilor care este cauza decesului tatălui său.

Citește și  Convorbire intre doi tati

Cristina Șișcanu are doar cuvinte de laudă la adresa tatălui. ”Un om extraordinar”, așa îl descrie și a mărturisit că dorul de el i se adâncește mai mult când stă singură. Cu toate acestea, încearcă să se adapteze.

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus. Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum…durerea e mare.

E foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic. Încep să mă adâncesc în durerea care mi-a provocat-o pierderea tatălui meu. (…) Fizic nu mai e și e foarte greu, încerc să mă țin tare. Dorul este cumplit și e foarte greu să mă adaptez noii situații”, a detaliat Cristina Șișcanu într-un filmuleț pe Facebook.

Tatăl Cristinei Șișcanu avea probleme cu inima și nu numai

Vedeta a dezvăluit că ea seamănă foarte bine cu tatăl ei, atât fizic, cât și moral. De la el a moștenit sensibilitatea. În ultima vreme, acesta se simțea foarte rău, din cauza problemelor cu inima. Anul trecut a mai fost la un pas de moarte, dar a fost salvat la timp de o doamnă doctor.

”Eu semăn cu el fizic. De la el am moștenit sensibilitatea. Era un om foarte sensibil. A avut mai multe regrete fizice. A fost foarte greu acum un an când m-a sunat mama să-mi spună că tata nu mai respiră și nu putea fi transportat la spital. S-a întâmplat atunci un miracol, când o doamnă doctoriță a zis că-și asumă riscul să-l ducă la spital.

Citește și 

Calitatea vieții lui s-a deteriorat foarte tare. A fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi. Avea probleme cu inima și multe altele de sănătate. Cea mai gravă era cea cu inima și pentru problema lui nu putea fi tratat”, a mai relatat vedeta. Cristina Șișcanu este ajutată să depășească momentul dificil de către soțul său, Mădălin Ionescu, și copiii lor: doi sunt ai prezentatorilor din căsnicia anterioară, o fată și un băiat, iar unul este al lor, biologic, fiica lor, Petra, care are doar șase ani.

stiricalitative