Codin Maticiuc gest emoționant pentru soacra lui florăreasă. Cum a filmat-o pe mama Anei Pandeli

Codin Maticiuc gest emoționant pentru soacra lui florăreasă. Cum a filmat-o pe mama Anei Pandeli

Codin Maticiuc a cucerit Internetul de 8 Martie, dar de data aceasta nu cu fetele lui, ci cu mama soacră. Codin a filmat-o pe mama Anei Pandeli chiar la locul de muncă și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să meargă să o viziteze. De ce? Pentru că soacra lui Codin este florăreasă și vinde flori la gura de metrou de la stația 1 Mai.

Cu filmulețul de mai jos, Codin Maticiuc a mai câștigat câteva procente bune de simpatie, asta deși nu prea mai era nevoie. Apreciat și descoperit altfel de când și-a expus activitatea filantropică, dar și calitățile de tată și de soț, Codin a arătat că știe să aprecieze și să stimze oamenii simpli, pe cât de mult o face și cu milionarii din anturajul lui.

Iar un om simplu se află chiar în familia lui. Este vorba despre soacra sa, mama Anei Pandeli. Paula Pandeli este florăreasă și vinde flori chiar la gura de metrou de la 1 Mai, Acolo are florăria de ani buni și este cunoscurtă în toată zona.

Codin a vizitat-o de 8 Martie, pentru a-i face reclamă și pentru a-și arăta toată aprecierea.

„Sunt aici cu cea mai tare soacră din lume, adică cu soacra-mea. De 8 Martie am venit să-i spun la mulți ani fără nicio floare, pentru că flori vinde ea. Ca să înțelegeți, flori vinde ea, aici în Ion Mihalache. Adică chiar la gura de metrou 1 Mai puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 Martie, ca să cumpărați flori.

Soacra mea e cea mai tare, cea mai tare, nu numai că nu-i aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă. Deci eu dacă trebuie trebuie să iau flori pentru cineva, iau din altă parte, pentru că ea nu-mi ia banii.

Citește și  Patriarhul Daniel îndeamnă la rugăciune în formarea copiilor

Așa că nu iau flori, nici nu-i aduc flori, că na, nu aduci flori la florăreasă. Am venit doar să să vă spun ce să faceți și de unde să luați flori tot timpul, tot anul”, a spus Codin Maticiuc în filmarea pe care a făcut-o cu soacra sa și pe care a urcat-o pe Tik Tok.

Urmăritorii lui Codin au apreciat foarte mult gestul lui și a primit o mulțime d aprecieri în comentarii. Un fan i-a pus o întrebare și care ține de etnia soacrei sale, iar Codin a răspuns cu o sinceritate dezarmantă, mândru de familia lui. „Deci soția ta este Boldeancă?”, a fost întrebat Codin. „Nu știu exact ce înseamnă, dar țigancă este. Mă rog, nu ea, părinții ei și implicit copiii noștri pe jumătate”, a fost răspunsul lui Codin.

„Asta înseamnă să fii OM, să nu te rușinezi cu oamenii simpli”, „Șmecheria e modestă. Ca să înțeleagă și cei care au impresia că dacă ai bani, trebuie să fii arogant. Ești genial, omule, prin acțiunile tale”, „Bă, eu nu am văzut om cu atâția bani să fie atât de modest. Respect, Codine!”, „Credeam că e mama ta, ce mult semănați!. Să vă trăiască, să vă bucure mereu”, „Bravo, alții ascundeau că soacra este florăreasă, tot respectul”, „Dacă acum îmi plăcea de tine, acum te ador și te super apreciez”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Codin.

Citește și  Angela Similea ramasa pe drumuri la 74 de ani. Ce s-a intamplat cu indragita artista

Alții i-au spus că o cunosc pe doamna Paula de ani buni și că doar de la ea cumpără flori. „O știm pe doamna Paula, tata a lucrat la poștă, mereu lua flori de la dânsa”, „Am rămas surprinsă că este soacra ta, cumpăr flori de la ea și chiar locuiesc acolo”, „Ce frumos, o știu pe doamna, cumpăram flori de la dânsa când eram la școală, am învățat în zona respectivă”, i-au mai scris oamenii lui Codin, în dreptul filmulețului cu peste 40.000 de aprecieri.

stiricalitative