Ceartă într-un supermarket Gabriela Cristea scenă neașteptată în public chiar de 1 martie. Soția lui Tavi Clonda a răbufnit

Ceartă într-un supermarket Gabriela Cristea scenă neașteptată în public chiar de 1 martie. Soția lui Tavi Clonda a răbufnit

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, bruneta este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și de această dată.

Vedeta a povestit faptul că a mers la cumpărături de dimineață, acolo unde a văzut ceva ce nu a fost deloc pe placul ei, mai precis cum un domn își certa partenera, fix astăzi, de 1 martie. Ba mai mult, aceasta chiar a dorit să-i spună ceva persoanei respective și să-i atragă atenția că nu este în regulă ce face, însă s-a abținut. De asemenea, această întâmplare i-a adus aminte de un moment asemănător pe care Gabriela Cristea l-a trăit în urmă cu mai mulți ani.

„M-am așezat și eu ca tot omul la coadă și spre regretul meu am constat că domnii au uitat că astăzi este 1 Martie, pentru că am văzut un domn care își certa soția acum, la prima oră a dimineții și sinceră să fiu m-aș fi întors să-i zic vreo două, dar am zis că nu e treaba mea să mă bag.

Domnilor, nu uitați că este 1 martie. Ca să vă spun cinstit, eu chiar sunt pățită de un 1 martie, acum câțiva ani. Chiar de 1 martie mergeam cu mașina așa pe stradă și la un moment dat am intrat pe o străduță foarte, foarte mică, care era cu sens unic. Eu eram pe sensul cel bun, din partea cealaltă venea o basculantă foarte mare, care era practic pe contrasens. În momentul în care am făcut dreapta și am intrat pe străduță, în spatele meu au mai venit vreo 3 mașini că era sensul nostru de mers și era zona corectă. Când ne-a văzut cu basculanta ne-a făcut semn să ne întoarcem înapoi. Eu evident că m-am uitat, eram prima mașină și i-am făcut semn că efectiv nu am cum să mă dau în spate și atunci domnul acela din mașina mare a început să spună câte ceva mărunțel pe gură și a ieșit pe geam și de nu m-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci, cum s-ar spune. Lucrurile nu se opresc aici pentru că un domn dintr-o mașină din spatele meu a ieșit la el și nu vreți să știți ce a ieșit.Unul mă înjura pe mine și unul îl înjur pe el că mă înjură pe mine fix de 1 martie. Așa că domnilor, astăzi fiți mai buni, mai blânzi, mai toleranți.(…) La mulți ani tuturor și să avem o primăvară fabuloasă.”, a povestit Gabriela Cristea într-un videoclip postat pe pagina personală de Instagram, în dreptul căruia a scris și: „Vă las în video o întâmplare mai puțin plăcută, în speranța că domnii nu vor uita să ne prețuiască mai mult și să ne trateze cu respectul cuvenit”.

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea a avut parte de o surpriză de proporții, asta pentru că vedeta a primit în avans cadoul de „Mărțișor”.Mai precis, soțul ei, Tavi Clonda, a mers cu vedeta la un magazin cu scaune de masaj, pentru a-și alege un fotoliu de acest fel, după bunul plac, mai ales că bruneta își dorea de mai multă vreme un astfel de obiect la ea acasă.

Citește și  LOREDANA GROZA DE NERECUNOSCUT LA 18 ANI. CUM ARĂTA LORI DIN ONEȘTI

„Gabriela Cristea: Vai, deci nu cred că m-ai adus aici!

Tavi Clonda: Uite ce avem aici, câte modele!

Gabriela Cristea: Deci nu vrei să știi…Tavi Clonda: Deci să vă explic, dragilor! Mi-am luat un prieten, un prieten de nădejde pentru că mă zăpăcește să-i fac mereu masaj, bă dar mereu. Uneori reușesc, uneori nu, oricum profesionist nu sunt și o să-i iau un partener de nădejde să facă masaj așa cum vrea ea.(…) Îți place surpriza mea? Să nu mai vrei mărțișor.

Gabriela Cristea: Mamă, ce tare e!

Tavi Clonda: M-am scos!(…) În primul rând pentru tine l-am luat și pentru mine ca să scap de masaje și un partener de nădejde, adică pot să îl dau cu încredere, nu sunt gelos, pe ăsta sigur nu sunt gelos. Nu o mai duc la maseur. Dacă zice ”Vreau un masaj la maseur”, nu, nu, stai acasă!”, a fost conversația dintre cei doi din videoclipul postat de Tavi Clonda pe Facebook, în dreptul căruia a scris și: „Se apropie 8 Martie iar eu deja m-am gândit ce cadou să-i fac Gabrielei… unde mai pui ca pe “El” nu sunt gelos, ba chiar pot să o las “în brațele lui” și la noi acasă…”.

stiricalitative