Caz halucinant într-un spital din Brăila Un bărbat a fost legat de pat de către paznic Să ne înnebuniţi pe

Caz halucinant într-un spital din Brăila Un bărbat a fost legat de pat de către paznic Să ne înnebuniţi pe

Un caz halucinant a stârnit revoltă în Brăila. Un bărbat a fost legat de pat de către paznic și a trecut prin chinuri groaznice. Asistentele au avut o relație controversată când au văzut ce s-a întâmplat, insinuând că pacientul ar fi trebuit dus la ”spitalul de nebuni”.

Paznicul unui spital din Brăila a recurs la un gest șocant, fiind enervat de comportamentul unui pacient. Bărbatul a fost legat de pat cu forța, iar scenele au fost de-a dreptul șocante.

Deși era chinuit, asistentele nu au părut foarte impresionate de ce se întâmplă în jurul lor.

Un bărbat a fost legat de pat, într-un spital din Brăila

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp. Un paznic și o asistentă l-au luat pe pacientul care i-a enervat și l-au legat de pat.

Cei doi au fost filmați în timp ce recurg la acest gest revoltător, iar imaginile sunt de coșmar. Asistenta se aude spunând că pacientul ar fi trebuit internat la un spital de Psihiatrie, nu în acea instituție.

De asemenea, asistenta medicală i-a spus pacientului că modul în care el s-a comportant i-ar fi ”înnebunit”, pentru a-și susține gestul șocant. Imaginile cu cei doi au ajuns în atenția tuturor și au stârnit o mulțime de reacții.

Cum a reacționat managerul spitaluluiManagerul spitalului, Didi Crintea, a reacționat în urma imaginilor șocante, spunând că a trimis videoclipul șefului UPU.

Urmează ca acest caz să fie anchetat și să se ia măsuri în cazul celor doi angajați ai spitalului, care l-au chinuit pe pacientul bolnav.

”Voi cere anchetă fără doar și poate. O să discut cu medicul-șef UPU și o să cer anchetă. E personal UPU, anchetă o face UPU, nu Spitalul Județean. E regretabil așa ceva și de neacceptat”, a transmis Didi Crintea, la debrăila.ro.

stiricalitative