Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama o trântea pe jos o tăvălea

Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama o trântea pe jos o tăvălea

Este unul dintre cei mai talentați artiști români, însă puțini știu că a avut o copilărie dificilă. Mihai Trăistariu și-a deschis sufletul de curând și a vorbit despre traumele din copilărie. Artistul a crescut cu un tată abuziv, care era adesea violent cu mama lui. Din acest motiv, artistul a simțit o eliberare atunci când părintele său s-a stins din viață.

Mihai Trăistariu a crescut cu un tată abuziv, iar violența acestuia le-a marcat copilăria atât lui, cât și fraților lui. Artistul a crescut într-o familie cu patru copii, iar unele amintiri din copilărie îl bântuie și în prezent. Cântărețul a declarat recent că a simțit o eliberare atunci când tatăl lui a murit.

”Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea.”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WowNews.

Cântărețul a mai spus că de la mama lui a moștenit vocea, blândețea și că a suferit foarte mult atunci când ea a murit. Mihai Trăistariu a fost în depresie o lună după ce s-a stins mama sa, a pierdut conexiunea cu divinitatea.

”Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.”, a mai spus artistul.

stiricalitative