Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după patru ani de relație. Ce se întâmplă între ea și Edward Sanda

Anunțul făcut de Cleopatra Stratan după patru ani de relație. Ce se întâmplă între ea și Edward Sanda

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au sărbătorit recent patru ani de relație, ocazie care nu putea să treacă neobservată. Artista a făcut o postare emoționantă pe rețelele sale de socializare.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Nu mai încape îndoială faptul că cei doi se pot declara împliniți atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Asta pentru că se bucură de cariere de succes în industria muzicală, iar de-a lungul anilor au reușit să scoată hit după hit. Tocmai de aceea, au adunat de partea lor o mulțime de fani, care le sunt alături la fiecare pas.

Mai mult decât atât, Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar iar în urmă cu trei ani și-au unit destinele.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au aniversat patru ani de relație

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au o relație demnă de invidiat. Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu aproximativ trei ani, însă relația lor a rămas la fel de frumoasă ca în prima zi.

În tot acest timp au fost alături unul de celălalt la fiecare pas și s-au susținut atât în momentele frumoase, cât și în momentele mai puțin frumoase.Recent, cei doi artiști au sărbătorit patru ani de relație, ocazie care nu putea să treacă neobservată.

Cleopatra Stratan i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său de viață

Cleopatra Stratan i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său de viață, prin care i-a mulțumit pentru tot ceea ce au realizat împreună. De asemenea, și-a reamintit momentul în care și-au promit unul altuia că vor fi împreună pentru totdeauna.

Vedeta a mărturisit prin intermediul rețelelor de socializare că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de Edward Sanda, la adresa căruia are numai cuvinte de laud.

Citește și  Anunțul nopții despre Gheorghe Turda Ce s-a întâmplat cu marele artist Plec

„Chiar azi, dar acum 4 ani ne-am promis unul celuilalt că vom fi de nedespărțit! Azi, 4 ani mai târziu, suntem la fel de inseparabili și avem aceleași sentimente! Tu ești fericirea mea și omul alături de care vreau să îmi petrec fiecare clipă! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani nouă, pui”, a fost mesajul transmis de Cleopatra Stratan prin intermediul rețelelor sale de socializare.

De asemenea, la rândul său, Edward Sanda a decis să îi răspundă în secțiunea de comentarii, însă nu oricum, ci cu ajutorul unor versuri pline de emoție și iubire.

„Tu m-ai îndrăgostit

Iubire ca a ta n-am mai simțit

Te-aș pune pe repeat

De-acum la infinit!

Te iubeeeeeesc!”, a fost comentariul postat de cântăreț.

stiricalitative