Aveam o viață bestială și nu-mi doream copii deloc. Teo avea 36 de ani când a înfiat-o pe Maia. Abia acum după ani de zile a spus tot ADEVĂRUL despre adopția fiicei ei

Aveam o viață bestială și nu-mi doream copii deloc. Teo avea 36 de ani când a înfiat-o pe Maia. Abia acum după ani de zile a spus tot ADEVĂRUL despre adopția fiicei ei

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Teo Trandafir (52 de ani) a vorbit despre adopția fiicei sale Maia (17 ani), dar și despre multe altele.

Prezentatoarea TV a devenit mamă la 36 de ani, deși până atunci nu-și dorise niciodată un copil.

Cum a luat Teo Trandafir decizia de a adopta la 36 de ani?

„A fost așa: Aveam 36 de ani, o viață bestială și nu-mi doream copii deloc.

Pentru că nu eram căsătorită, pentru că nu eram gata pentru asta, pentru că e o responsabilitate pe care eu nu sunt în stare să o duc. (…)

Eu m-am gândit foarte serios: «Sunt în stare să am grijă de mine? Răspuns corect: Nu».

Eu am prostul obicei de a nu mă minți, măcar pe mine. (…) Și mi-am dat seama că vine o vârstă și am întrebat: «Doamne, dacă tu crezi că eu pot să fac asta, dă-mi un semn și eu o să fiu foarte atentă»”, a spus Teo Trandafir.

Întrebată de Cătălin dacă nu și-a dorit să fie mamă în timpul primului mariaj, prezentatoarea a răspuns:

„Nu. Fusesem măritată. A început în 1990, fuseserăm înainte vreo 4 ani împreună. La 22 de ani m-am măritat, într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de toată jena.

Era cea mai urâtă rochie din lume dintr-o greșeală de tactică.

Eu când am văzut materialul, am văzut un timbru argintiu cum e staniolul de la ciocolată. (…)

Am luat 5 metri. Când am desfăcut pachetul, mă jur că am început să plâng pe loc pentru că era și o zi însorită și te jurai că sunt panouri solare, că e NASA, tablă zincată era, ceva înfiorător.

Citește și  Cum arată acum băieții Adrianei Bahmuțeanu. Eduard şi Maximus locuiesc cu Silviu Prigoană

Am făcut-o, nu mai aveam cum să dau înapoi. Am rugat-o pe croitoreasă să-mi pună peste un voal de tul”. Întrebată dacă, atunci când s-a căsătorit, s-a gândit că va fi pentru totdeauna, Teo a completat: „Absolut!

Eu tot ce fac, fac pentru totdeauna”. Ulterior, întrebată ce nu a mers, a adăugat: „Cred că începuserăm să ne obișnuim unul cu altul.

Mie dacă nu-mi faci floricele, dacă nu-mi dai bombonele, dacă nu mă ții în priză, ajung să [mă plictisesc]. (…)

Era răuț, presupun că nu numai pentru mine. Nu mai vorbim, nu vorbeam noi atunci.

Despre ce să vorbim acum?”. Teo Trandafir: „Copilul ăsta este parte din mine.

Noi suntem o singură creatură” Revenind la povestea adopției, Teo a mai spus: „Am ajuns la 36 de ani și, într-adevăr, am aflat că există o doamnă care are o problemă.

Că are o situație socială dramatică și că este pusă în situația de a naște un copil și că nu știe ce să facă în legătură cu asta.

Eu tocmai adresasem Universului întrebarea dacă e bine sau ba, iar răspunsul meu a fost da, pe loc. Într-o lună am plecat de acasă cum mă vezi și m-am întors acasă cu un copil mic.

Citește și  Cristina Bâtlan Divorțează După 26 de Ani Descoperirile Dureroase ale Juratei de la Imperiul Leilor

Toată lumea îmi spunea că sunt nebună”.

Teo Trandafir și mama biologică a Maiei nu țin legătura. „Se fac niște proceduri legale. (…) Te auto-decazi din aceste drepturi pentru că femeia, nu o judec, nu putea face asta.

O înțeleg, i-am luat de pe cap acest miracol și l-am pus pe capul meu.” Întrebată de Cătălin dacă îi este teamă că Maia va vrea să-și cunoască mama biologică, prezentatoarea a mai spus:

„N-a venit [acea întrebare/acel moment]. Eu i-am spus [că este adoptată]. (…)

Nu e niciun fel de problemă [dacă va vrea]. Copilul ăsta este parte din mine.

Noi suntem o singură creatură. Nu există posibilitatea să ni se întâmple ceva rău. Și știu că eu sunt ce vrea ea.

Nu-i trebuie calculator, tabletă, telefon când e cu mine pentru că sunt fun [distractivă]. Râdem mult împreună”.

stiricalitative