Motivul pentru care Speak și Ștefania nu s-au căsătorit încă deși au trecut 4 ani de la logodnă Noi nu vorbim despre asta

Motivul pentru care Speak și Ștefania nu s-au căsătorit încă deși au trecut 4 ani de la logodnă Noi nu vorbim despre asta

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. S-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. În anul 2020, s-au logodit, însă nu au făcut nunta până în prezent. De curând, iubita lui Speak a dezvăluit motivul pentru care nu s-au căsătorit încă.

Ce spune Ștefania despre nuntă

Fanii cuplului format din Speak și Ștefania își amintesc, cu siguranță, momentul emoționant în care cei doi s-au logodit. Cuplul de artiști a participat în urmă cu 4 ani la emisiunea Asia Express, unde a ajuns până în finală. În ultima etapă a show-ului, Speak i-a oferit iubitei lui inelul de logodnă și ea a acceptat cererea în căsătorie.

Chiar dacă logodna a avut loc în plină pandemie, fanii lor se așteptau ca, după ridicarea restricțiilor, cei doi să facă nunta. Au trecut 4 ani de la cererea în căsătorie, iar marele eveniment nu a avut loc încă. Invitată recent în podcastul Giuliei Anghelescu, Ștefania a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Speak până acum. Artista a dat vina pe programul extrem de încărcat pe care îl au amândoi și pe faptul că nu au timp să se ocupe de organizarea petrecerii.

”Ideea este că noi nu vorbim niciodată despre asta. El mereu are treabă, apoi eu am treabă, spune că nu putem că plecăm într-un proiect, vara asta facem nu știu ce, așa e din an în an. O să fie, dar nu se știe când. Eu cred că nunta noastră va fi de pe o lună pe alta. 

Există două variante, mică, variante de cinci oameni, părinții, vărul, prietena și atât sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea”, a povestit Ștefania în podcastul Giuliei.

stiricalitative