Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr Așa ești mai frumoasă mai tânără. Wow ce schimbare

Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr Așa ești mai frumoasă mai tânără. Wow ce schimbare

Cum arată Brigitte Pastramă după ce și-a scos acidul din buze și a renunțat la genele false și extensiile de păr. Brigitte Pastramă este tot mai activă în mediul online în ultima vreme, asta după ce a luat o pauză destul de mare. Vedeta a revenit în forță, astfel că după ce și-a surprins fanii cu silueta ei demnă de invidiat la cei 45 de ani, acum a cucerit cu naturalețea! Da! De la numeroasele intervenții estetice, pesete 20, a luat decizia de a-și scoate acidul din buze și a renunța la gene și extensii!

Brigitte Pastramă se putea declara o fană a operațiilor estetice, având numeroase intervenții făcute până în prezent, de la implant mamar la mărirea fesierilor și mai multe operații estetice la nivelul feței. Mai exact, peste 20, după cum a declarat ea, anul trecut. Ei bine, acum vedeta încearcă să renunțe la cât mai multe lucruri ce o fac să se transforme radical, cum sunt extensiile de păr sau genele.

Brigitte Pastramă nu doar că a ales să își lucreze corpul în sală, să renunțe la genele puse și la extensiile de păr, ci a decis inclusiv să își facă operație pentru a-și scoate acidul din buze. Vedeta a ajuns la concluzia că este mult prea mult, astfel că din dorința de a face o schimbare în acest sens și a ajunge la înfățișarea ei mai veche și totodată mai naturală, s-a lăsat pe mâinile medicilor. Nu a ezitat și a publicat imediat câteva imagini în care le-a vorbit fanilor despre aceste lucruri.

„La trei ore dupa fire’. De cand mi am scos extensiile, genele si acidul din buze parca am mai mult succes! Gresesc?’, a scris fostul model în descrierea unor imagini surprinse la un eveniment din Dubai.

Mai mult, Brigitte a subliniat că și-a riscat viața, dat fiind că a făcut embolie pulmonară după una dintre intervenții. De asemenea, ea se plânge că acum actualul soț se plânge de faptul că ar avea prea multe intervenții estetice.

Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?, a precizat Brigitte, la „Xtra Night Show’, anul trecut.

stiricalitative