Este doliu la Antena 1 Unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite care a atras simpatia juraților și a publicului s-a stins

Este doliu la Antena 1 Unul dintre concurenții de la Chefi la Cuțite care a atras simpatia juraților și a publicului s-a stins

În lumea culinară a emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, comunitatea este învăluită în tristețe după vestea pierderii unui concurent remarcabil care a lăsat o amprentă de neuitat atât asupra juraților, cât și a colegilor săi de platou. A fost anunțat decesul lui Marian Cocoș, un participant admirat și respectat din sezonul al doilea al emisiunii, care s-a difuzat în anul 2016.

La vârsta de 59 de ani, Marian a părăsit această lume, lăsând în urmă o comunitate îndoliată și multe amintiri prețioase legate de talentul său culinar.

Marian Cocoș a participat la „Chefi la Cuțite” într-o perioadă în care show-ul era judecat de un trio de chefi renumiți – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cu preparatele sale inovatoare și măiestria sa în bucătărie, Marian a reușit să impresioneze de fiecare dată, câștigând nu doar aprecierea juraților, dar și admirația publicului și a colegilor de emisiune. În timpul preselecțiilor, performanța sa excepțională i-a adus trei cuțite, simbolul recunoașterii talentului său, și l-a plasat în echipa roșie, marcând începutul unei călătorii memorabile în competiție.

Anunțul trist al decesului său a fost făcut de familia îndurerată, care a împărtășit și detaliile legate de ceremonia de înmormântare, ce va avea loc vineri, 16 februarie, la ora 11:30, la cimitirul Sf. Nicolae. Dincolo de ecranul televizorului și de platoul de filmare, Marian Cocoș a fost un antrenor de box dedicat, un sport pe care l-a practicat cu pasiune o mare parte din viața sa, subliniind angajamentul său față de excelență și disciplină în toate aspectele vieții sale.

Citește și  Anda Călin soția lui Liviu Vârciu răspunde provocării fanilor Divorțezi de Liviu răspunsul surprinzător care a stârnit controverse online

„Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Straulesti II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, a anunțat familia îndurerată în mediul online.

Impactul pierderii lui Marian a depășit sfera familială, atingând inimile multor foști concurenți și colegi de platou, care s-au grăbit să-și exprime condoleanțele și să împărtășească amintiri dragi despre momentele petrecute alături de el. Printre aceste voci se numără și Honoria Rațiu, o altă fostă concurentă, care și-a amintit cu afecțiune de un moment în care a fost „mustrată” de Marian, un gest care, retrospectiv, evidențiază calitatea relațiilor formate în cadrul competiției și impactul pozitiv pe care Marian l-a avut asupra celor din jur.

Citește și  A văzut că dintr-un copac curge ceva lichid

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor”, a scris Alex Bălan pe contul lui de Facebook.

„Cum naiba să pui roșii cherry întregi la plating ?’ așa m-a certat Marian Cocos la Chefi la cuțite. Să ai drum lin și luminos spre stele, Nea’ Cocoș, condoleanțe familiei”, a adăugat Honoria Rațiu

stiricalitative