Ozana Barabancea despre retragerea la mânăstire după ce a petrecut Revelionul acolo Nu sunt demnă de așa ceva VIDEO EXCLUSIV

Ozana Barabancea despre retragerea la mânăstire după ce a petrecut Revelionul acolo Nu sunt demnă de așa ceva VIDEO EXCLUSIV

Ozana Barabancea a petrecut Revelionul la o mânăstire din nordul Moldovei, în Piatra Neamț. Aceasta a mers singură, fără copiii săi, Gloria și Andrew. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu este prima oară când merge într-un asemenea loc pentru a începe anul într-un mod diferit. Mai mult, cunoscuta artistă ne-a spus ce părere are despre o viitoare retragere la mânăstire.

Ozana Barabancea este o adevărată perfecționistă în tot ce face, fiind atentă să își surprindă publicul cu spectacole de neuitat. Înainte de fiecare concert, vedeta spune o rugăciune, fiind credincioasă. De altfel, ea a petrecut Revelionul la mânăstire. Nu a fost prima oară când a luat respectiva decizie pentru a se bucura de o resetare.

Cu toate acestea, cunoscuta soprană nu se gândește să se retragă, în viitor, la mânăstire. Artista a punctat că nu se vede demnă de un asemenea trai:

“Nu ies! (n.r. în fața publicului înainte de a cânta) Întreabă-mă ce fac înainte de concert! Fac o rugăciune, fac semnul crucii, citesc rugăciunea Sfântului Efrem cel Nou și cam atât! Nu este o regulă, dar am făcut-o de câteva ori! (n.r. a petrecut Revelionul la mânăstire) Este o resetare, nu o încărcare! Am și cântat după slujbă!

Nu, nu sunt demnă de așa ceva! (n.r. nu se gândește să se retragă la mânăstire) Ca să fii la mânăstire trebuie să ai niște virtuți! Eu sunt mult prea păcătoasă! Sunt șefa la păcate! Cu ghilimele de rigoare, evident! Dar sunt prea păcătoasă ca să ajung să fiu demnă de un trai la mânăstire! Eu sunt liniștită deja, sunt bine cu mine! Fac ce consider că este mai bine pentru sufletul meu!”

stiricalitative