Mihai Bendeac dezvăluie adevărul despre plecarea sa de la iUmor și relația cu Cheloo

Mihai Bendeac dezvăluie adevărul despre plecarea sa de la iUmor și relația cu Cheloo

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați actori și comedianti din România, a hotărât să clarifice speculațiile care au circulat în ultima perioadă despre plecarea sa de la emisiunea iUmor. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Bendeac a explicat care a fost, de fapt, motivul care l-a determinat să demisioneze de la Antena 1. Mai mult decât atât, el a vorbit și despre relația sa cu colegul său, Cheloo.

După 13 sezoane în care a făcut parte din juriul iUmor, Mihai Bendeac a decis că este momentul să își urmeze alte proiecte profesionale. Însă, presa a început să vehiculeze diverse ipoteze despre motivul real al plecării sale. Se vorbea despre un conflict cu producătorii emisiunii și chiar despre o bătaie cu colegul său, Cheloo.

Cu toate acestea, Mihai Bendeac a dorit să restabilească adevărul și să răspundă tuturor speculațiilor. El a declarat că nu s-a certat cu producătorii și că nici nu s-a bătut cu Cheloo. “Se pot spune multe despre Cheloo, dar nu că ar fi un idiot”, a precizat actorul. El a subliniat că este conștient că violența nu este o soluție și că a suferit de bullying în timpul școlii, așa că nu ar apela niciodată la agresiune.

Cu toate că Mihai Bendeac a clarificat că nu s-a certat cu producătorii și nici nu s-a bătut cu Cheloo, el a mărturisit că există un motiv real al plecării sale de la iUmor, dar încă nu poate să îl dezvăluie public. Într-un mesaj plin de sinceritate, actorul a recunoscut că este frustrat de întrebarea repetată “De ce ai plecat de la iUmor?” și că își dorește să ofere un răspuns mai concret decât “Aveam nevoie de o pauză”.

Citește și  Cabral Ibacka Are O Poveste De Viață Impresionantă. Cum A Fost Copilăria Celebrului Prezentator

“Mă roade cumva faptul că nu pot enunță în mod precis ce a condus la această despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o fază procesuală unde voi fi obligat să spun motivul”, a declarat Mihai Bendeac. El a povestit că a fost pus într-o situație neplăcută când a fost întrebat despre plecarea sa de la iUmor chiar într-un moment în care vizita bunica sa la spital. Acel moment l-a determinat să se adreseze publicului și să își exprime frustrarea față de această întrebare care îi este adesea adresată.

Desigur, plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor a stârnit un val de reacții în rândul fanilor săi și al publicului emisiunii. Mulți se întreabă acum care vor fi următoarele proiecte ale actorului și dacă îl vor putea vedea din nou pe micile ecrane într-o emisiune de divertisment. Cu toate că Mihai Bendeac nu a dezvăluit încă detalii despre viitorul său profesional, este cert că talentul și umorul său vor fi apreciate și în alte proiecte.

Citește și  Fuego rupe tăcerea E adevărat 100 Ce a confirmat artistul după speculații

În concluzie, Mihai Bendeac a decis să dezvăluie adevăratul motiv al plecării sale de la iUmor, clarificând astfel speculațiile care au circulat în media. Deși nu poate oferi un răspuns concret în acest moment, actorul și comedianul a subliniat că nu s-a certat cu producătorii emisiunii și nici nu s-a bătut cu Cheloo. Fanii lui Mihai Bendeac așteaptă cu nerăbdare să îl vadă în noi proiecte și să se bucure de umorul său inconfundabil.

stiricalitative