Rețeta de spaghete cu smântână care a cucerit pe toată lumea La noi în casă a devenit obligatorie în fiecare duminică

Rețeta de spaghete cu smântână care a cucerit pe toată lumea  La noi în casă a devenit obligatorie în fiecare duminică

Ingrediente:

500 grame de spaghete

3 linguri de ulei

3 căței de usturoi

Citește și  Bianca Drăgușanu transformare spectaculoasă la o lună de la operația de lifting facial de 11.000 de euro

200 grame de smântână grasă

1 cană de supă de pui (secretul de preparare va fi descris în instrucțiuni)

200 grame de brânză grasă rasă (poți folosi orice tip de brânză, dar asigură-te că este bine uscată și grasă)

Sare și piper negru

1 linguriță de nucșoară măcinată

1 linguriță de cimbru uscat, pătrunjel proaspăt sau frunze de arpagic

Mod de preparare:

Într-o oală mare, puneți apa să fiarbă și adăugați pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când acestea rămân al dente. Scurgeți apa și păstrați o cană din apa în care au fiert pastele, iar acestea se țin la cald. Nu se spală și nu se clătesc.

Citește și  O femeie a dat lovitura A plantat acest soi în grădina ei și s-a îmbogățit Vestea i s-a dus și toți vin să vadă minunea din curtea ei

Într-o tigaie mare, puneți uleiul și usturoiul mărunțit. Gatiti usturoiul până când simțiți aroma, aproximativ un minut, apoi adăugați cimbrul și nucșoara, apoi imediat smântâna, supa de pui și jumătate din apa în care au fiert pastele. Dacă nu aveți supă de pui, puteți pune o cană de lapte în care ați adăugat un cub de concentrat de pui.

Citește și  Un medic tânăr și cu tatuaje s-a oprit în dreptul unui bătrân adus cu targa. S-a apropiat de el iar ce-a urmat este cu adevărat emoționant

Lăsați sosul să ajungă la fierbere și adăugați pastele și amestecați până când pastele sunt complet acoperite cu sos.

Dați deoparte și adăugați brânza rasă. Puneți sare și piper. Dacă este nevoie, puteți adăuga și puțină apă din apa în care au fiert pastele.

Serviți imediat cu pătrunjel proaspăt sau frunze de arpagic tocate. Dacă doriți, puteți adăuga puțină brânză deasupra. Poftă bună!

stiricalitative