Dorian Popa Câștigă Și 80.000 De Mii De Euro Pe Lună. Artistul Vrea Să-Și Cumpere O Nouă Mașină De Lux: “Să Moară Dușmanii”

Dorian Popa Câștigă Și 80.000 De Mii De Euro Pe Lună. Artistul Vrea Să-Și Cumpere O Nouă Mașină De Lux: “Să Moară Dușmanii”

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști și influenceri din România. În vârstă de 34 de ani, Dorian Popa a ajuns să aibe câștiguri de aproape 80.000 de euro pe lună. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că a muncit foarte mult pentru a avea succes.

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Dorian Popa a început să își rotunjească veniturile după ce a început să facă vlogging pe Youtube. De-a lungul anilor, artistul a muncit foarte mult și a investit banii în construirea casei sale, dar într-un cartier întreg. Recent, Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă într-o lună.

Îndrăgitul artist a investit banii munciți de-a lungul anilor în propriile afaceri și nu se oprește aici. Afacerile sale merg ca pe roate, iar acum a dezvăluit ce sumă de bani câștigă pe lună. Dorian Popa are un trai lipsit de griji.

Citește și  După divorț, Maria este pusă în fața unei decizii dificile: să-i dea o nouă șansă fostului soț sau să rămână singură?

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună

Dorian Popa nu mai duce grija zilei de mâine. Artistul are o avere considerabilă după ce ani de zile a muncit pentru a-și îndeplini visul. Dorian Popa a devenit unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, iar acum câștigă o adevărată avere în fiecare lună.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *