Loredana Groza acasă la Salman Khan și la Iulia Vântur în Mumbai Casa voastră e atât de primitoare. Cum arată apartamentul actorului de la Bollywood

Loredana Groza acasă la Salman Khan și la Iulia Vântur în Mumbai Casa voastră e atât de primitoare. Cum arată apartamentul actorului de la Bollywood

Imagini de colecție din casa lui Salman Khan! Loredana Groza și fiica ei, Elena, au vizitat-o pe Iulia Vântur în India și au fost invitate de starul de la Bollywood în locuința lui din Mumbai. Mesajul Loredanei lasă clar de înțeles că românca noastră și celebrul actor sunt ca o familie.

Loredana Groza se află în India, alături de fiica ei, Elena Boncea, iar vacanța a devenit și mai frumoasă pentru cele două, după ce s-au întâlnit acolo cu Iulia Vântur. Frumoase, zâmbitoare, bucuroase de revedere, Lori și Iulia au cucerit Internetul cu fotografiile publicate pe Instagram.

Însă surpriza e alta. Lori a publicat câteva poze din casa lui Salman Khan, alături de un mesaj care nu lasă loc de interpretări:

“Vă mulțumesc, Iulia Vântur și Salman Khan pentru găzduire, pentru primirea voastră călduroasă. Casa voastră e atât de primitoare. Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ne-ați îngreunat întoarcerea acasă”.

În imagini apar Loredana și fiica ei, alături de Salman Khan și Aayush Sharma, actor indian și totodată cumnatul lui Salman. Aayush Sharma este căsătorit din 2014 cu Arpita Khan, sora mai mică a lui Salman. Într-o altă poză, despre care care se vede clar că este făcută în același loc și în aceeași seară, apare și Iulia Vântur alături de Lori și de fiica acesteia.

Salman Khan e vecin cu părinții lui, într-un cartier rezidențial din MumbaiSalman Khan locuiește într-un apartament luxos în cartierul rezidenţial Bandra, Mumbai, în complexul numit Galaxy Apartments.

Părinții lui, Salim și Salma Khan, dețin și ei un apartament în același complex. În fiecare an, pe 27 decembrie, ziua de naștere a lui Salman Khan, în fața apartamentelor se strâng mii de fani dornici să-l felicite, iar actorul și-a făcut un obicei din a ieșit la balcon, pentru a le mulțumi.

Conform “Times of India”, Iulia este o obișnuită de-a locului încă din 2015, când românca noastră se camufla, pentru a nu fi reperată. Îl vizita pe Salman folosind o ricșă și având fața acoperită cu o eșarfă. Bodyguarzii lui Khan o însoţesc pretutindeni şi au grijă ca nici unul dintre vecini să nu facă poze cu telefonul în apropierea casei.

Locuinţa din Mumbai deţinută de familia Khan face parte dintr-un complex de lux, iar apartamentele costă între 300.000 de dolari şi un milion de dolari. Jurnaliștii de la India.com au publicat imagini din interiorul apartamentului lui Salman Khan.

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga.

Citește și  Motivul Pentru Care Ion Țiriac Nu A Renunțat La Ileana Lazariuc Ești Cea Mai Frumoasă Femeie

Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia pleacă singură în India, iar de acolo începe să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood.

În 2014, Iulia dansează, deja, în pelicula “O Teri”, în care joacă Salman Khan, iar în noiembrie 2014 își fac apariția împreună la nunta Arpitei Khan, sora mai mică a lui Salman. În februarie 2016, paparazzi surprind cea mai râvnită poză: Iulia, „topită” în brațele lui Salman.

Românca filma pe atunci „Ferma vedetelor” (PRO TV), dar a dat o fugă în Dubai, acolo unde Salman lucra la pelicula “Sultan”. Pe 25 februarie 2016 presa a publicat fotografiile cu Salman și Iulia, îmbrățișați, sărutându-se la aeroport.

stiricalitative