BOMBA ÎNCEPUTULUI DE AN ÎN SHOWBIZ! CANCAN.RO A AFLAT CÂND SE CĂSĂTORESC THEO ROSE ȘI ANGHEL DAMIAN. NUNTA VA FI ÎN AFARA BUCUREȘTIULUI, IAR NAȘII…

BOMBA ÎNCEPUTULUI DE AN ÎN SHOWBIZ! CANCAN.RO A AFLAT CÂND SE CĂSĂTORESC THEO ROSE ȘI ANGHEL DAMIAN. NUNTA VA FI ÎN AFARA BUCUREȘTIULUI, IAR NAȘII…

Anghel Damian, actor și regizor, și partenera lui, simpatica Theo Rose, vor ajunge, în sfârșit, în fața altarului. Cei doi se vor căsători la vară. Pe ce criteriu vor fi aleși nașii, când va avea loc nunta și unde se vor relaxa cei doi în perioada următoare aflați în rândurile următoare. Avem, ca întotdeauna, marfă de calitate.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc la vară

În ultima perioadă, potrivit unor surse, Theo Rose și Anghel Damian au atins, tot mai mult, subiectul căsătoriei. Au pus totul cap la cap și, în cele din urmă, au decis să facă, în sfârșit, pasul cel mare. Cei doi se vor cununa civil și religios la vară. Evenimentul, în cazul în care nu va interveni ceva, ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere (Theo Rose n. 8 august 1997, Anghel Damian n. 9 august 1991), la București.

Nunta nu va fi în București

Nunta va fi mai târziu, dar, în afara Capitalei. Va fi ceva intim și vor participa câțiva prieteni de-ai cuplului și familiile lor. Cu privire la perechea de nași, Theo Rose și Anghel Damian încă oscilează. Au trei variante, dar vor să ia decizia corectă și nu se grăbesc. Chestia cu părinții spirituali nu reprezintă ceva formal pentru ei. Vor să aibă lângă ei o pereche trainică, care să fie un adevărat model.

Vacanță de o lună la Dubai

Altfel, până la căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc de un sejur de lux. În aceste zile sunt extrem de ocupați și încearcă să-și pună toate lucrurile la punct. La finalul lui ianuarie, vor pleca la Dubai, într-o binemeritată vacanță de o lună. Cei doi ard de nerăbdare să se detașeze de viața pe care o au la București și așteaptă cu nerăbdare clipa când se vor îmbarca în avion.

Citește și  Pentru a avea viața pe care ți-o dorești și pentru a înlătura greutățile și problemele rostește această rugăciune zilnic.

“Ca proaspeți părinți, ne alegem cu grijă ieșirile”

Chiar dacă, de regulă, au puțin timp liber, Theo Rose și Anghel Damian nu ratează nicio ocazie să iasă în oraș când apare o ocazie specială. Anul trecut, în noiembrie, au fost în formă maximă la LOFT, unde s-au simțit perfect. S-au bucurat din plin de cele câteva zeci de minute pe care și le-au alocat pentru ei, băiețelul lor, Sasha Ioan fiind lăsat în grija bunicilor.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *