Anamaria Prodan confundată cu o femeie usoara în fața unui restaurant din Londra

Anamaria Prodan confundată cu o femeie usoara în fața unui restaurant din Londra

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut printr-un episod mai puțin plăcut În anul 2015 când se afla la Londra. Impresara, în vârstă de 49 de ani, apovestit într-un intrviu că într-o seară când se afla într-un restaurant din Londra, acesta a fost confundată cu o prostituată.

În acea perioadă, frumoasa Anamaria Prodan se afla în capitala Angliei pentru a intermedia transferul grecului Georgios Samaras în vârstă de 34 de ani, de la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

Anamaria Prodan Reghecampf a povestit că se afla la un restaurantde lux din Londra, iar acolo pentru a fuma ești nevoit să stai afară. Tot ea a precizat că în general afară la fumat stăteau

doar prostituatele, drept pentru care doi bărbați, văzând-o au întrebat-o care îi este tariful. Impresara a luat foc în momentul în care a auzit întrebarea și le-a dat un răspuns acid celor doi bărbați și anume că nu au ei bani să o cumpere și că daca vrea îi cumpără ea pe ei.

Citește și  Josephine fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit 3 ani. Imaginile publicate de cei doi au devenit virale

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată

foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie„, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf pentru un post TV.

Citește și  A murit George Nicolescu cantărețul șlagărului Eternitate. Avea 74 de ani

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă„, a declarat mai de mult Anamaria Prodan Reghecampf.

stiricalitative