Durere în lumea filmului Marele Robert De Niro este devastat. Vestea tragică a venit chiar azi

Durere în lumea filmului Marele Robert De Niro este devastat. Vestea tragică a venit chiar azi

Cunoscutul actor american Robert De Niro (79 de ani) se pregăteşte pentru înmormântare. Vestea cea mai grea a venit chiar astăzi, din partea fiicei sale adoptive. Familia marelui actor a fost lovită de o tragedie.

Nepotul acestuia, Leandro De Niro Rodriguez, s-a stins din viaţă la numai 19 ani. Drena De Niro (51 de ani), fiica adoptivă a celebrului actor, este cea care a făcut anunţul teribil privind moartea băiatului său.

Ea a scris pe Instagram că nu ştie cum mai poate trăi acum fără îngerul ei frumos şi dulce. Drena De Niro nu a dezvăluit însă şi cauza decesului fiului său.

„Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.

Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta.

Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, este mesajul postat luni, 3 iulie, de către Drena De Niro.

Drena De Niro a devenit fiica adoptivă a lui Robert De Niro după ce actorul s-a căsătorit cu mama acesteia, Diahnne Abbott, mariajul celor doi începând în 1976 şi încheindu-se în 1988.

Drena De Niro a dus un stil de viață boem, împărțindu-și timpul între New York City, Los Angeles și Italia. Acest stil de viață a fost factorul esențial ce a împins-o în lumea artei.

După școală, și-a început carieră în industria divertismentului lucrând că model. Datorită interesului față de modă și muzică, a devenit DJ și consultant de modă. Acest lucru a dus la un parteneriat cu Giorgio Armani, lucrând că supervizor muzical, servind că forță muzicală creativă din spatele showurilor celebrului designer.

Citește și  Se dă LEGE Tinerii care fac NUNTĂ primesc BANI GREI

Tranziția către câmpul actoricesc a început cu rolul din „Grace of My Heart” (1996). Odată cu primul său rol, aceasta a lucrat și s-a pregătit împreună cu Larry Moss și Susan Batson.

Începând cu noul mileniu, Drena s-a concentrat asupra primului sau film că regizor, „Girls and Dolls”, care i-a adus în 2001 premiul pentru „Cel mai bun debut regizoral” la Festivalul de Film Independent din New York.

stiricalitative