Lumea teatrului și filmului românesc este în doliu

Lumea teatrului și filmului românesc este în doliu după ce Liviu Crăciun, un actor remarcabil, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Faimos pentru rolurile sale din filmele „Liceenii” și „Oglinda”, Crăciun a lăsat în urmă o moștenire artistică de neuitat.

Anunțul morții

Tragica veste a fost făcută publică de Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, unde Liviu Crăciun a avut o colaborare îndelungată. Instituția a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care a transmis condoleanțe familiei și a adus un omagiu talentului și generozității actorului.

„Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la actorul Liviu Crăciun, care ne-a părăsit într-o zi senină de septembrie. Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat pe scenă şi pe ecran.”

Ceremonia funerară

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Liviu Crăciun sunt invitați să participe la ceremonia funerară care va avea loc mâine, 25 septembrie, la ora 11:00, la cimitirul Cernica 2, comuna Pantelimon, județul Ilfov.

Citește și  Cine este de fapt bărbatul care a murit în tragicul accident din Vrancea. Ultima sa postare pe Facebook e cutremurătoare

Cariera lui Liviu Crăciun

Liviu Crăciun a fost apreciat pentru rolurile memorabile interpretate pe scena teatrului și în cinematografie. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale se numără filmele „Liceenii” și „Oglinda”, care i-au adus o recunoaștere largă. Cu un talent deosebit și o carismă aparte, Crăciun a devenit unul dintre actorii îndrăgiți de mai multe generații de iubitori de teatru și film.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *