Aurelian Preda viață dublă Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena

Aurelian Preda viață dublă Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena

Aurelian Preda ar fi inventat o parte din problemele medicale și ar fi cheltuit banii ”la sauna de lux din Viena”, susține nașa Anamariei Rosa.

Dezvăluiri incredibile făcute de Meri Stipo, nașa fiicei vitrege a lui Aurelian Preda.

Aceasta susține că Aurelian Preda invoca motive medicale pentru a strânge bani și a merge la Viena acolo unde se trata ”la saune sau prin cluburi”. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Acces Direct. Redăm dialogul dintre cei prezenți în studio, printre care și fiica lui Aurelian Preda și Meri Stipo (prin telefon), în Italia:

Meri Stipo: “Aurelian a inventat operații la cap, operații la spate, operații la stomac, operații peste tot… Să strângă bănișori, să meargă la Viena, în cluburi și în saune…”

Mirela Boureanu Vaida: „Doamne ferește, stați un pic, ceea ce spuneți acum este grav”Adriana Bahmuțeanu: „Aveți dovezi, doamnă?”

Meri Stipo: „Nu te interesează…”

Mirela Boureanu Vaida: „Spuneți că banii pe care el îi strângea din imaginea de om foarte bolnav nu-i ducea la clinică în Viena ci îi ducea la saune? Că am dat și noi imagini aici de la sauna de lux din Viena dar cu altă ocazie…”

Meri Stipo: „Da, printre ”tratările” lui existau și saune!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Cu toate astea, Nicușor niciodată nu a fost cu Aurelian la Viena, la clinică. Și nici nu i-a cunsocutn pe cei doi, pe George și pe Marco (prietenii lui Aurelian Preda de la Viena n.r.)”

Citește și  Cea mai gustoasă slănină o rețetă excelentă care trebuie încercată cel puțin o dată în viață

Meri Stipo: „Ei, deducție prin absurd!…”

Mirela Boureanu Vaida: „Pofitm?”

Meri Stipo: „Deducție prin absurd, ce credeți?”

Mirela Boureanu Vaida: „Dacă Aurelian nu-i ascundea nimic lui Nicușor, de ce nu-l lua și pe Nicușor la saune, la distracție? De ce-l ținea numai la boală?”

Meri Stipo: „Boală… la boală… Era și distracție!… Distracție cu partea din România, distracție cu partea din Viena!…”

stiricalitative