Papa Francisc internat din nou în spital. Ce se întâmplă cu Suveranul Pontif

Papa Francisc internat din nou în spital. Ce se întâmplă cu Suveranul Pontif

Papa Francisc a ajuns, din nou, la spital, asta după ce, în urmă cu doar două luni, acesta a fost internat și tratat de bronșită. Recent, acesta a fost din nou sub supraveghere medicală, la un spital din Roma pentru analize, apoi s-a întors la Vatican.

În urmă cu puțin timp, Papa Francisc s-a aflat la spital, acolo unde a fost internat pentru scurt la un centru medical din Roma pentru analize. Mai mult decât atât, potrivit agențiilor de presa din Italia, în urma vizitei la medic, Suveranul Pontif s-a întors la Vatican.

De ce a fost Papa Francisc internat, din nou, în spital

otrivit presei internaționale, Papa Francisc a fost internat pentru scurt timp, în cursul zilei de marți, la spitalul Gemelli din Roma pentru analize.

Ei bine, martorii care se aflau la poarta Perugino a Vaticanului, una dintre principalele intrări în orașul-stat, au declarat că Suveranul Pontif s-a întors la Vatican la scurt timp după aceea și a salutat gărzile, așa cum procedează de fiecare dată.

Ce se întâmplă cu Suveranul Pontif

La sfarsitul lunii martie, Papa Francisc a petrecut trei zile la spitalul Gemelli. In prima instanta, Vaticanul a spus că acesta a mers pentru testele programate, insa Suveranul Pontif a dezvăluit că a simțit dureri în piept și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde acesta a fost diagnosticat cu o bronșită.

Tot atunci, purtătorul de cuvânt al Vaticanului a mai precizat că Suveranul Pontif va fi prezent la slujba de Florii din Piața Sfântul Petru.

Citește și  Nicoleta Luciu A Plecat Din Țară

„Echipa medicală care îl urmărește pe Sanctitatea Sa Papa Francisc, după ce a evaluat rezultatul testelor efectuate astăzi și recuperarea clinică favorabilă, a confirmat externarea sâmbătă.”, a transmis Matteo Bruni, purtătorul de cuvânt la Vaticanului, într-un comunicat.

Suveranul Pontif are un plămân parțial extirpat

PSe știe deja că Suveranul Pontif a ajuns la spital în urmă cu ceva timp pentru că a avut nevoie de îngrijire medicală. Ei bine, Papa Francisc are un plămân parțial extirpat încă de pe vremea când acesta avea vârsta de 20 de ani.

stiricalitative