Tu ti ai dat seama cine e in poza Vezi aici in articol

Tu ti ai dat seama cine e in poza  Vezi aici in articol

A crescut la țară și a pornit de la zero în drumul către celebritate. Mutatul la București a băgat-o în depresie. Trei luni nu a ieșit din casă decât să își cumpere alimente.

A mâncat multă vreme numai hrișcă, apoi piesa ”Visele” a propulsat-o în topurile muzicale naționale și internaționale.

Deși de-a lungul vremii artista ne-a oferit imagini cu ea de la începuturi, în noua imagine oferită de un colaborator de-al său pare total schimbată. Un om de televiziune de peste Prut a oferit-o presei.

Irina Rimes, de nerecunoscut înainte să devină o mare vedetă în RomâniaLa cei 29 de ani ai săi, Irina Rimes poate spune că a trăit cât alții într-o viață.

Și-a păstrat, totuși, inocența copilăriei. Însă, sub masca de fetiță se ascunde o adevărată luptătoare. Încă de mică a avut un vis: de a deveni un artist complet. Niciodată nu a crezut că viața îi va îndeplini dorința.

„În Moldova, să devii cântăreață e un moft. Cine își permitea putea. Eu nu îmi permiteam”, spunea cântăreața într-un interviu pentru Kanal D.

Citește și  Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu Violeta fiica lui O fetiță dulce

Ea a reușit să ajungă exact acolo unde și-a dorit. Ceea ce a rămas este modestia. Solista nu vrea nici acum să se laude cu reușitele ei, însă, pentru o tânără care a

venit doar cu o valiză cu haine în București, a reușit imposibilul: a semnat cu o casă de discuri din Franța. Asta nu a făcut-o să își piardă capul, dimpotrivă, muncește și mai mult și spune că acesta este secretul reușitei.

Așadar, până aici a fost cale lungă, pornită din Republica Moldova. EL Radu, om de televiziune şi de radio, dar şi cântăreţ şi compozitor de peste Prut, a avut câteva lucruri de spus despre începutul vedetei, într-un interviu pentru Click!.

Cu ce piesă a debutat solista?„A fost demult, cred că era prin 2008 sau 2009, participam des cu ea pe la festivaluri, concursuri naţionale. Avea o aură artistică specială, chiar dacă era o aură crudă, nelucrată”, spune acesta, fiind întrebat cum a cunoscut-o pe Irina Rimes.

Citește și  Râzi cu lacrimi Bancul Zilei despre vizita unui bărbat însurat la iubită

„Eu debutam atunci ca artist şi eram la un concert, prin nordul ţării, Irina cântase nişte coveruri, din câte ţin minte, aveam un demo şi i l-am arătat. Ţin minte, parcă a

fost ieri, era piesa ei de debut, “M-ai pierdut”. Cu piesa aia ea a dat lovitura. Melodia a intrat pe radio, la mai multe posturi de top. Avea chiar de pe atunci un timbru al ei, specific”, a spus acesta mai multe despre debut.

stiricalitative